RSS

04 iunie — O stea

Wed, Jun 3, 2009

Diverse, prima pagina

Cu ceva ani in urma pe 04 iunie mama ma aducea pe aceasta lume in Ploiesti. Vai ce mult a trecut de atunci…
Sa traiesc si sa fiu fericit!

De fapt articolul e o invitatie:

Promit ca voi bea o bere/un wisky/o palinca (am d’aia buna rau)/vin/cogniac (am d’ala extraordinar de bun) cu absolut oricine vine la mine la birou(de la 8:30 maine), indiferent de ora, cu ganduri de la multi ani! Si ceva sanatate ca ma doare genunchiul de mor.

Concluzia e ca la ora 18:00 cand mi-am propus sa merg acasa voi fi praf!

Absolut cine vrea il astept dar este obligatoriu sa beti o bere/un wisky/o palinca (am d’aia buna rau)/vin/cogniac (am d’ala extraordinar de bun)!

Daca ma iau dupa traficul ce mi-l arata statcounterul,pe Cluj, si daca si veniti vre0 10%, la ora 12 ma gasiti in ceva camera dormind.
Va astept!

CADORILE SUNT INTERZISE SI SUNT CONSIDERATE SPAGA! — cei care ma cunoasteti stiti ca “I really mean it” , cei care nu, intrebati pe cei care ma cunosc si veti afla ca vorbesc serios.

Nu e chef, nu e petrecere. Bem un paharel dupa care fiecare isi vede de ale lui. Candva maine as vrea sa iau masa cu tot personalul.

, ,

6 Comentarii pentru acest post

 1. Vlad Says:

  Draga Nini, sa ne traiesti ani multi.Da’ nu oridecare, dinaia sanatosi, frumosi, fericiti, productivi, k esti d nadejde.

 2. Corina Georgescu Says:

  La mulţi ani! Să trăieşti şi să te bucuri de copila ta! Regret că nu pot veni la o palincă (d’aia buna rau).

 3. gabi Says:

  Multam fain Vlad! Multam mult Corina!Multumesc totodata tuturor care m-au felicitat telefonic, sms etc.Va multumesc! Imi cer scuze daca nu am raspuns la telefon dar ieri nu am raspuns decat numerelor din agenda!Mai am 10litrii..:) d’aia buna rau…Cand fac si cheful, o sa stii din timp…poate poate

 4. Ionut Somlea Says:

  Clar as fi venit dar am avut multe treburi, si apropo nu prea rezist la palinca. Oricum iti doresc multa sanatate si fericire si bineinteles multe realizari atat pe plan personal cat si personal.

 5. Ionut Somlea Says:

  Cat si profesional am vrut sa zic

 6. Mihai Predescu Says:

  LA MULTI ANI!
  Regarding “Palinca” No coment!

Comenteaza si tu