RSS

Niste nesimtiti

Sat, Apr 4, 2009

Comic, prima pagina

Pe fiecare zi ce trece parca e mai bine sa nu lucrezi nimic, sa nu incerci sa faci vreo investitie ca oricum pierzi.Criza loveste si loveste.

Din ceeace simt eu, atat din propriile experiente cat si din dinscutiile pe care le am cu alte persoane, una din cele mai mari probleme este “nivelul de incasare”. De vandut vinzi dar nu incasezi.Foarte putini mai respecta termene de plata.Pe cei care nu respecta, ii intelegi intro oarecare masura mai ales cand vorbesti cu ei si iti explica de ce nu au platit si ca vor plati.Exista bunavointa.

Dar exista si categoria nesimtiti! Cumpara, consuma, au bani sa plateasca dar nu platesc. Cand ii suni iti spun invariabil maine sau saptamana asta. Si ii suni zilnic si ei nimic. Daca ii dai in judecata nu rezolvi mare lucru — nesimtii de  care vorbesc eu, si-au declarat o firma in insolvabilitate tocmai pentru a face esalonari si ca sa nu plateasca decat cum vor ei. Sunt plini de bani, firmele lor produc si incaseaza.

Si-au facut botezul la un copil aproape acum un an, nu au platit …au facut rezervari de camere prin 3 firme: Ben Ben, Panpetrol si Napoca Trust. Sunt unii si aceeasi. Habar nu aveam de fapt ca Napoca Trust tot ei sunt. I-am sunat de i-am innebunit sa ne plateasca si ma minteau ca niste animale:maine, saptamana asta. In bataie de joc mi-au dat un bilet la ordin scadent in 15.07.2009.  Toata suma, destul de mare. M-am bucurat ca mi l-au dat si pe ala chiar daca pana atunci o sa il pun in rama sa mi-l fac tablou in birou. 

Desi firmele lor produc si ei fac scandal mare ca tiganii cand nu incaseaza, la unii din angajatii lor nu au dat salariile de 2 luni! In schimb joaca poker pe 50 cu 100 de euro blindul, iar muncitorii lor necalificati sunt cu salariile in urma pe 2 luni!

Ar fi putut sa plateasca pe loc datoria catre noi cat si salariile muncitorilor lor. Dar si-au batut joc. O sa ii prind…in general sunt o persoana care nu uita si nu prea iarta astfel de mijocii. 

Cazuri similare?!

, , , , , , , ,

1 Comentarii pentru acest post

  1. claudiu Says:

    Nu esti primul care o ia de la astia.Oricum cineva suficient de nervos o sa-l belesca pe unul dintre ei sau poate pe amandoi.Zici ca nu si-a platit cheltuielile de la botez..? Oare unde sta labarul ala de dan? vad ca are adresa intr-un apartament impreuna ca celalalt de la ben ben.,,apropo de botez…o fi copilul lui?

2 Trackbacks pentru acest post

  1. Panpetrol, Ben Ben licitatia pentru stadion si nesimtirea. Licitatia pentru stadion Says:

    […] si scriu si alte balarii. De altfel articolul acesta nici nu va fi promovat in prima pagina. Scriam aici de nesimtirea unor fosti clienti. Ce aud si citesc eu zilele astea de cand cu licitatia pentru […]

  2. Imi vine sa urlu…iar Pan Petrol, Ben Ben si Napoca Trust Says:

    […] Trust…am 2 articole despre ei. Pe care le gasiti in ordinea cronologica si a problemelor aici respectiv aici. Ideea e urmatoarea: mi-au dat mai de mult un bilet la ordin de peste 20000 lei […]

Comenteaza si tu