RSS

Imi vine sa urlu…iar Pan Petrol, Ben Ben si Napoca Trust

Mon, Jul 27, 2009

Local, prima pagina

Intors din mica mea vacanta am intrat direct in focul biroului. Vineri cred ca ma stat peste 2 ore cu telefonul lipit de ureche. Am atatea de recuperat si de rezolvat ca nu imi vad capul. Mary s-a descurcat exemplar pe ceea ce avea ea dar au ramas unele de care numai eu ma pot apuca. Azi iar presimt o zi plina in care nu o sa apuc sa beau o cafea linistit.Aste e…mie oricum imi place sa fiu in priza.
Am mai scris de Panpetrol sau Pan Petrol, BenBen sau Ben Ben si Napoca Trust…am 2 articole despre ei. Pe care le gasiti in ordinea cronologica si a problemelor aici respectiv aici.
Ideea e urmatoarea: mi-au dat mai de mult un bilet la ordin de peste 20000 lei pentru serviciile prestate de noi catre ei. Aici e articolul scris la vremea respectiva si o mica detaliere a problemei cu ei. Dupa ce toate datoriile firmelor lor–sunt una si aceeasi– respectiv Panpetrol, BenBen si Napocatrust au fost trecute toate pe Napoca Trust — in sine un SRL imputit de 200 lei capital social, a rezultat biletul la ordin in cauza. L-am depus in banca si credeti?! Refuzat partial! Mai exat din peste 20000 lei au platit…102 lei! Atat aveau in banca…
Nu raspund la nici un telefon. Mai mult ca sigur ca o sa-i executam…capitalul social de 200 lei. Deci nimic. Ca asta e Romania si asta e o greseala ca am acceptat.
Stiu ca am gresit in momentul in care acceptam rezervari de la ei, dar asa cum am mai zis eu nu am stiut ca Napoca Trust sunt una si aceeasi cu Ben Ben si Pan Petrol. M-am bucurat ca un copil mic cand ne-au dat biletul ala la ordin…acum ma bazam pe banii aia…acum o sa presez si eu pe alti clienti ai mei sa imi plateasca, desi nu imi place sa-i presez. Nu am ce face.
Sunt mic. Dar abia astept sa am ocazia….si o sa o am…o sa am o data si o data futu-va-n gura de nesimtiti!! Pentru ca eu ma bazam foarte mult pe banii aia, o parte a prestatorilor nostrii nu isi vor primii banii…pana nu recuperez eu din alte parti.
Asa ca dragii mei feriti-va de Panpetrol, BenBen, Napoca Trust sau scris dezlegat Pan Petrol, Ben Ben si tot ce mai au ei — Ben Ben imobiliare, si nu mai stiu exact ce si cum. Niste tepari nesimtiti!

, , ,

2 Comentarii pentru acest post

  1. Ionut Somlea Says:

    Gabi , eu iti dau un sfat. Lasati-l in colo de credit hotelier si incasati in momentul cazarii , eu asa fac de ani de zile si nu am probleme. In ziua cazarii cu card, cash sau o.p. stampilat de banca , fara bilete la ordin , cecuri (fara acoperire, sau “in alb”) si asa mai departe , si eu lucrez cu firme si imi vireaza banii anticipat in momentul cazarii pe atatea zile pe cate face rezervarea. Eu sper totusi sa va recuperati banii NU II MAI CAZATI SI NU MA REFER NUMAI LA VOI , MA REFER LA TOTI COLEGII NOSTRI HOTELIERI.

  2. gabi Says:

    noi nu ii mai cazam dar cu siguranta vor fi altii care ii vor caza…asta e. e mai complicat cu incasarea avans 100% sau cash la check in — indiferent de forma. discutam…multam mult

Comenteaza si tu