RSS

Genetyp, Hostware de cacat si dati-ma in judecata

Fri, Aug 28, 2009

Local, prima pagina

Stimate domn Jeler, genetyp si hostware

Doresc sa va anunt ca acest blog este citit de peste 700 de cititori/articol (cat un ziar local mediu). In general cititori interasati direct de domeniul Horeca si care in general pe langa putine commenturi imi trimit multe mailuri. Cititorii nu sunt numai din Cluj. La cerere si pe bani (asa cum faceti dumneavoastra) va pot pune la dispozitie statcounterul.
Este prima oara cand folosesc acest blog in scopul pe care il veti constata in continutul acestui blog. Veti constata de asemenea ca peste o saptamana, maxim doua, la un search pe google dupa “genetyp” sau “hostware” va aparea acest post…sau altele similare.

V-am scos programul hostware si intreg genetyp de la hotel ATHOS****, nu v-am agreat in alte hoteluri care mi-au cerut sfatul (sa vi le spun?), o sa va dau afara de la absolut toate hotelurile care imi cer sfaturile si am sa fac tot posibilul sa PROSTITI cat mai putini hotelieri. Nu e vorba de ura! Eu intradevar sunt o persoana mai colerica. Dar: de 9 ani in industria hoteliera mi-am impus mie niste standarde! Standarde care nici nu ar trebui sa ma simt obligat sa vi le dezvalui dumneavoastra sau pe acest blog. Nimeni dar nimeni (in afara de Anca careia imi cer in continuare scuze) nu imi poate reprosa nimic! Cu absolut toti prestatorii, indiferent de divergente sau probleme care apar in timpul colaborarilor, am relatie buna, ne-am impacat, suntem chiar prieteni! De 9 ani nu am intalnit firma prestatoare mai slaba ca genetyp ! Stiti care e culmea?! Nu e numai parerea mea! Hostware si genetyp sunt varza!

Modul in care efectiv PROSTITI hotelierii cu programul Hostware si cu firma Genetyp nu il mai pot inghite! E vreo problema?! “Nu e vina noastra! Voi nu stiti sa lucrati cu programul!”. Vrem service! Dureaza ore, zile pana se rezolva o problema care se poate face in 3-4 minute remote! Atitudinea angatilor genetyp era una pe care m-am chinuit mult sa o inteleg…azi am vorbit cu dumneavoastra, cel care administrati firma genetyp si vindeti programul hostware; pestele de la cap se impute!

Problemele genetyp si hostware : — hostware e atat de greu incat nu merita osteneala sa fie implementat; hostware are atatea scapari incat trebuie verificat uman cu alt calculator pentru a nu aparea diferente in gestiuni; hostware este infinit mai slab decat majoritatea altor programe similare pe piata si culmea la un pret cel putin egal daca nu mai mic; pe hosware nu se pot face rezervari direct in oglinda, nu da rapoarte complete sau le da gresite si multe multe altele. Genetyp este o firma care isi prosteste clientii prin preturile practicate atat la vanzarea produselor cat si la preturile pentru service. Genetyp este o firma care in loc sa remedieze aparute in programele proprii, da vina pe angajatii firmei care lucreaza cu softul genetyp.Service-ul este extrem de greoi. Fiecare interventie service este tratata ca o favoarea pe care angajatii dumneavoastra o fac unei firme care solicita service.Nu noi depindem de voi!!! Voi depindeti de noi!

Angajatii dumneavoastra isi permit sa vorbeasca de sus cu noi! Nu e nici o problema…si dumneavoastra faceti la fel! Un angajat al dumneavoastra imi zice mie ca da cu masina peste mine eu zicandu-i acelasi lucru! O mare greseala. Pe langa ca am 110kg, pe langa ca sunt foarte coleric si in viata de zi cu zi sunt destul de “barbat”, masina mea e blindata.

Asa considerati dumneavoastra si angajatii dumneavoastra sa trati problemele.
Programul dumneavoastra, hostware, e de tot cacatul! Interventiile pe care le face firma genetyp sunt de tot cacatul!
Stiti ce inseamna ca eu impreuna cu inca cativa colegi de breasla consideram ca serviciile genetyp si programul hostware sunt de tot cacatul?! Poate ca da poate ca nu!Dar incepeti sa aveti o problema! Pana acum am tacut si doar am sfatuit pe cei care ne intrebau sa nu achizitioneze nimic de la dumneavoastra! De acum pentru faptul ca dumneavoastra mi-ati vorbit asa cum mi-ati vorbit, pentru faptul ca un angajat al dumneavoastra vrea sa ma bata (cat de mult astept) eu unul am sa urlu ca nimeni sa nu mai cumpere programul vandut de genetyp, hostware. Si stiti care mai e culmea…particip la foarte foarte multe discutii ale hotelierilor…nu numai din Cluj. Tepari ce sunteti si oameni de nimic!

, , ,

16 Comentarii pentru acest post

 1. Corina Georgescu Says:

  Felicitari pentru pozitia luata! Sunt convinsa ca multi oameni din industrie te vor sustine.
  Eu te sustin! :)

 2. Camelia Silvesan Says:

  Sunt de aceeasi parere in ceea ce priveste calitatea proasta a serviciilor si mai ales atitudinea neprofesionala si sfidatoare a celor de la aceasta firma. nu vorbesc din auzite, ci din experienta proprie. am avut neplacuta ocazie de a lucra cu acest program pentru o scurta perioada de timp si am fost total nemultumita.

 3. Matilda Says:

  Foarte frustranta povestea. Foarte multi patesc asa pentru ca nu se documenteaza indeajuns de bine inainte de a contracta un provider - in toate domeniile.

  Iti dai seama ca probabil nu sunteti singurii care o patesc asa urat cu astia si sigur se putea afla de la clientii anteriori povesti de groaza asemanatoare.

  In orice succes cu problema asta! Eu una nu inteleg de ce rezista unii ca astia pe piata…

 4. Ana Says:

  mda…si eu am auzit exact ce zici tu despre ei.Pacat. Sper sa nu se mai ia atatea tepe de la ei. Subscriu si sustin ideea unui lobby negativ pentru genetyp si hostware

 5. me Says:

  faptul ca 4 persoane implicate in turism au aceeasi parere cu mine ar trebui sa dea de gandit firmei genetyp cu tot cu hostware ul lor. cateva persoane mi-au trimis mailuri in aceeasi nota dar datorita solicitarilor nu voi publica acele mailuri. mai am in mailuri cateva intamplari cu genetyp si hostware…

 6. Ana Says:

  am mai discutat si eu cu unul altul…din cate am inteles dl jeler e cel care da tonul la comportament acolo. impresii generale: programul e foarte slab, service-ul foarte slab, totul in afara de departamentul vanzari!vand de nu se poate!adica prostesc!felicitari pentru articol si fara nici o discutie:lobby negativ. spune ce ai de spus intro sedinta AHC!

 7. Vlad N. Says:

  Pe unde umbla ala…?

 8. Monica Says:

  Aveti dreptate programul ca si programul insa service-ul este de rahat,pe langa ca platesti lunar asa pretind domnii de la genetyp si vivid systems(tot cu acest program se ocupa este un intermediar)niciodata nu sunt promti trebuie sa dai zeci de telefoane ,sa te rogi pur si simplu de ei.Si eu va sfatuiesc sa nu mai cumparati nimic de la ei.Hartia de imprimanta de exp.te costa enorm de mult parca ar fi de aur.Imprimantele termice sunt de rahat iti ia 2500 lei pe ele si scot doar heroglife in loc de note de plata iar daca ii soliciti sa o repare raspund pur si simplu”pai ce sa-i facem noi?ca nu stim ce are,ar trebui schimbata”,lasa de dorit tot ce tine de acesti oameni si de aceste firme.Deci inconcluzie sfatul mei”FERITIVA DE ACESTE FIRME SI LUCRATI CU CEI SERIOSI SI COMPETENTI”

 9. iulian.a Says:

  salutare gabi!dupa cate stii, m-am “relocat”.Am dat peste hostware…cand auzeam si cand am citit asta initial la tine nu am crezut chiar asa,am zis ca se exagereaza putin, dar acum ca lucrez cu el…mi-a luat 2 zile sa imi dau seama de cat de slab este,cat de prost securizat si cat de mult greseste calculele.Pot sa fur, pot sa modific.E praf.Nici nu se compara cu Fidelio sau Medalion.Iar pretul pe service si ce presupune service-ul este de-a dreptul hilar.Atitudinea celor de la Genetyp e una care ma lasa de asemenea perplex.Sper sa imi lamuresc sefii rapid ca trebuie schimbat.numai de bine tuturor

 10. Andrei Bondor Says:

  Buna ziua.
  pentru a completa poztia dvs fata de Genetyp , va anexez condamnarea lui Jeler Claudiu,Korosi Sandor, Zold Ludovic la 3 ani cu suspendare si plata daunelor de 905.000 lei in cazul penal de mai jos, legat de solutia Hostware
  pentru detalii va stau la dispozitie 0728110311

  20/11/2009 în vederea audierii martorilor Amânat
  09/12/2009 ÎN VEDEREA ADMINISTRĂRII PROBATORIULUI Amânat
  18/01/2010 Amânat pronunţarea la data de 02.02.2010.

  Încheiere
  02/02/2010 Condamnă fiecare inculpat la o pedeapsă de 3 ani închisoare cu suspendare sub supraveghere. Obligă inculpaţii, în solidar la plata sumei de 905.223 lei către partea civilă cu titlu de despăgubiri materiale. Obligă fiecare inculpat la plata sumei de 2000 lei, cheltuieli judiciare avansate de stat. Respinge cererea părţii civile de acordare a cheltuielilor de judecată, ca nefondată. Respinge cererile inculpaţilor de acordare a cheltuielilor de judecată, ca nefondate. Respinge cererea avocatului ales al inculpaţilor de scutire sau reducere a amenzii judiciare aplicate prin încheierea de şedinţă din data de 20.11.2010. Soluţionare

  http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=30&d=MzAwMDAwMDAwMDAyMzMzNQ**

  din dosarul Tribunalului Timis

 11. G. Predescu Says:

  @andrei bondor–eu stiu enorm de multe pe care nu le-am publicat in legatura cu acest lucru.Am primit o gramada de alte comentarii si descrieri care in schimb au solicitat sa nu fie publicate ci doar mi-au fost aduse la cunostinta in caz ca am nevoie sau…dumneavoastra nu ati solicitata acest lucru si de aceea am “approuv”-at comentariul. cu siguranta potentialii cumparatori vor sti ce au de facut.
  multumesc

 12. G. Predescu Says:

  linkul trimis nu functioneaza dar il gasiti aici si in linkurile de aici : http://www.firme.info/procese/dosar-proces-5290-30-2008-timis-30jni2.html

 13. Claudiu Jeler Says:

  http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=59&d=MzAwMDAwMDAwMDAyMzMzNQ**

  17/06/2010 pentru studiere acte noi depuse la dosar şi solicitarea transcrierii înregistrării audio din 20.11.2009. Amânat
  20/05/2010 În vederea garantării dreptului la apărare al inculpaţilor apelanţi, găseşte întemeiate cererile de amânarea judecării cauzei în vederea angajării unui apărător şi a pregătirii apărării Amânat
  23/09/2010 amână pronunţarea la 30 septembrie 2010. Disjunge apelul pentru Doseanu Răzvan - formează dosar nr. 5290.1/30/2010 cu termen de judecată la data de 21 octombrie 2010. Încheiere
  30/09/2010 În baza art. 379 alin. 1 lit. b C.p.p. respinge ca nefondat apelul formulat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, împotriva sentinţei penale nr. 71/PI/02.02.2010 a Tribunalului Timiş, pronunţată în dosar nr. 5290/30/2008. În baza art. 379 pct. 2 lit. a C.p.p. admite apelurile formulate de inculpaţii JELER CLAUDIU, ZOLD LUDOVIC şi KOROSI SANDOR împotriva aceleiaşi sentinţe penale. Desfiinţează sentinţa penală apelată şi rejudecând: În baza art. 11 pct. 2 lit. a C.p.p. raportat la art. 10 lit. d Cp.p. achită pe inculpaţii JELER CLAUDIU, ZOLD LUDOVIC şi KOROSI SANDOR sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prev. de art. 139 ind. 6 alin. 1 lit. a din Legea nr. 8/1996 modificată şi completată, raportat la art. 139 ind. 6 alin. 3 din Legea nr. 8/1996 modificată şi completată, art. 139 ind. 6 alin. 1 lit. c din Legea nr. 8/1996 modificată şi completată, raportat la art. 139 ind. 6 alin. 3 din Legea nr. 8/1996 modificată şi completată, respectiv art. 139 ind. 9 din Legea nr. 8/1996 modificată şi completată. În baza art. 14, 346 C.p.p. respinge ca nefondată acţiunea civilă formulată de partea civilă SC SINTESIS BIROTICA SRL Oradea, cu titlu de despăgubiri materiale. În baza art. 193 C.p.p. respinge ca nefondată cererea formulată de apărătorul inculpaţilor de acordare a cheltuielilor de judecată efectuate în apel, reprezentând onorariu avocaţial. Cu drept de recurs în termen de 10 zile de la pronunţare cu inculpaţii şi de la comunicare cu partea civilă. Pronunţată în şedinţa publică din 30.09.2010. Soluţionare

  Pagina 1

  este soluționarea apelului. Corect ar fi să-l postezi. M-aș mira, dar oricum, măcar principial ar trebui să fii corect

  Numai de bine

 14. G. Predescu Says:

  postez tot ce mi se cere sa postez.nu postez ceeace mi se cere sa nu postez si am multe, spre foarte multe pe care nu le postez pentru ca asa au cerut autorii.
  personal nu stiu care a fost subiectul acestui proces!personal nu stiu care a fost verdictul final! NICI NU MA INTERESEAZA!! cine a vrut sa comenteze, a comentat cum a crezut de cuviinta.
  P.S. personal, cunoscand mai mult decat trebuie si avand contact cu mediul, NU AM INCREDERE in Justitia Romana–desi personal nu as avea motive. Personal am castigat toate procesele in care am fost implicat, de la primul verdict pana la ultimul recurs.

 15. bianca Says:

  De acord in legatura cu serviciile de proasta calitate. De cate ori avem vreo problema si sunam…ori nu au timp, ori am gresit noi cu ceva, tot timpul ni se spune ca nu stim sa utilizam programul…dar atunci ce facem de cativa ani de zile de cand il folosim? Si de cand s-a instalat versiunea noua…dezastru…cel putin din punctul meu de vedere, al gestiunii, pot sa ma declar profund dezamagita de acest program, care ne-a cauzat foarte multe probleme. Si cum spuneati, atitudinea celor de la Genetyp lasa foarte mult de dorit, de multe ori ne dam peste cap sa rezolvam singuri problemele, numai sa nu fie nevoie sa apelam la ei.

 16. G. Predescu Says:

  @ bianca– sincer sa fiu imi pare rau ca aceste probleme inca persista. am foarte multe mailuri si mai vechi si mai noi pe aceasta tema. pacat. dumneavoastra ati ales sa publicati direct comentariu — mailurile sunt toatal private. personal am intrerupt orice legatura(nu ca ar fi fost) cu genetyp si hostware. in activitatile pe care le desfasor incerc sa-i ocolesc pe cat se poate de mult, cand cineva ma intreaba opinia despre program/firma mi-o exprim si nu sfatuiesc pe nimeni sa achizitioneze hostware sau sa lucreze cu genetyp. este adevarat ca in ultimul timp am tot mai multe mailuri de genul comentariului dumneavoastra…sincer va sfatuiesc sa schimbati acest program impreuna cu tot ce va ofera el. credeti-ma ca exista pe piata produse nespus de superioare la preturi mai mici, care o data implementate va vor aduce satisfactii.

1 Trackbacks pentru acest post

 1. Genetyp si Hostware solutii de cacat pentru hotelul tau « Oferte turistice de ultima ora, oferte turism last minute Says:

  […] invitam sa cititi cateva randuri despre Gentyp si Hostware scrie de managerul unui hotel din Cluj […]

Comenteaza si tu