RSS

Surpriza…

Sun, Jun 5, 2011

Comic, prima pagina

Inainte de a scrie ce vreau doresc sa imi cer cateva scuze si sa multumesc catorva persoane…
Scuzele merg catre toti clientii deja fideli, atat cat sunt. Imi cer scuze ca pentru cateva zile nu veti beneficia de ceeace ati beneficiat pana acum. Dar va promit ca lucrurile, in cateva zile se vor regla la maxim si veti fi mai incantati. Detalii in articol.
Multumirile merg catre doua persoane: Dlui. Fatol Gheorghe si Dlui.Poienaru Ionut.

Sunt intro stare precara de sanatate. Vineri am iesit din spital dupa ce am suferit o operatie de implant de ligamente, o ligamentoplastie. E groaznic. Sunt niste dureri ce nu va puteti inchipui….nu am dorit sa ma vada nimeni asa…doar cativa foarte foarte apropiati. Nu personal, nu contractori, nimeni altcineva. Sunt un infirm. Sunt in carje, se citeste pe fata mea ca “nu imi e bine”.
Cu toate astea…maine la ora 10:30 voi participa la sedinta generala la restaurant.Asa cum sunt. Ce se va intampla?! Voi da afara 80% din personal.

Da. Maine voi da afara 80% din personal. Clientii, vor fi intampinati, de la poarta, cu “in mod normal ar trebui sa fim inchisi! Din cauza personalului.Seful a decis sa dea afara aproape tot personalul, si sa formeze o noua echipa pentru ca dumneavoastra, clientul, sa nu fiti injurat la masa, sa primiti ceeace solicitati si pe dansul sa nu il mai minta si fure nimeni.Veti primi tot ce comandati dar din bucatarie, va dura mai mult”.
Pe banii mei si ai familiei mele, pe munca si capul meu nu voi permite niciodata sa se cace nimeni. Nici sa fure, nici sa minta sau sa imbarlige, nici sa isi bata joc de clienti! Ne permitem sa ne batem joc de clienti…ne permitem sa mintim…nu pe banii si pe viziunea mea!
Viziunea mea este indreptata catre client. El va primi ce am scris eu acolo pe meniu, asa cum am scris eu acolo! Si pentru asta nu va fi injurat si luat peste picior! Singurul care are dreptul acolo sa se certe cu clientii sunt eu. Ce am zis eu se va respecta intocmai urmand ca eu si numai eu sa decid daca e bine sau gresit, urmand sa imi asum totul. Dictatura
Cea mai mica minciuna sau imbarligatura(indiferent ca mi se adreseaza mie sau colegilor) va fi penalizata prin demitere pe loc.

Prefer sa tin restaurantul la un 10% dar asa cum il vreau eu, atat pentru clienti cat si pentru mine.
Vreau ceva deosebit la care clientii sa vina de drag si cu drag iar eu sa fiu mandru. Cu jigodiile de angajati de acum asa ceva nu se poate.
E greu sa gasesti oamenii potriviti. Foarte greu….

Multumesc inca o data si scuze inca o data! Rezolvam tot in maxim 4-5 zile.

P.S. pentru cei ce doresc instiintare pe mail ori de cate ori apare un nou articol, va rog un mail cu “Abonare” la [email protected]

4 Comentarii pentru acest post

 1. Ramona V. Says:

  Daca vrei sa functionezi pe termen lung, cam asa trebuie sa faci.
  Eu merg de ani de zile la o terasa pe care o stiu de cand era acoperita cu un fel de carton smolit (acum e ceva hmmm… am voie sa pun un link?) dar nu am avut niciodata probleme cu chelnerii. Cred ca au fost tinuti in frau de-o mana de fier.
  Oricum, nimic nu functioneaza bine la inceput (cam 10 ani) daca lipseste ochiul stapanului. Stiu asta de la o pizzerie in care intram daca vedeam macar unul dintre patroni (erau 2 frati), daca intram cand lipseau ei, era jale.
  Hm, bine (si pentru noi, clientii) ca s-a mai flexibilizat codul muncii!!!

  Sanatate deplina!

 2. Anca Says:

  Asta da decizie inteleapta ! imi place tocmai vin din oras unde desi am stat la masa 4 ore nu s-a schimbat scrumiera cu 3 fumatori la masa. Sunt jale serviciile si ma bucur ca cineva adica tu vrei sa schimbi ceva sa faci sa fie altfel , adica normal asa cum ar trebui sa fie ! Felicitari !

 3. Alina Bistran Says:

  Dear Nini :)),

  Nici nu am cum altcumva sa incep..:))Ma foarte foarte bucur ca ai deschis carciuma..sper sa fie ceva gen unde mancam noi mici de ne spargeam si coaste si chestii de astea..nu prea simandicos dar nici sa cada tencuiala..oricum..mi/ar placea sa vad niste imagini.
  Acu..ca vb de personal :))..te inteleg perfect…cand altii nu adera la viziunea ta..si sunt simplii mercenari..doare..doare in tot locul..de la suflet la buzunar.. Dar m-a facut sa rad atitudinea ;), hotii, maimutzele..trebuiesc concediate..imi aminteste de cineva ;))…numai ca..sper sa nu te lovesti de faza in care o sa iti dai seama, ca toti azi sunt hoti si maimutze..si o sa incepi sa alegi, intre aia mai putin hoti si mai putin maimutze. Ce alegi intre doua probleme? pe cea mai mica!!
  Greu de gasit personal, greu de motivat…pentru ca inca se lucreaza pe ideea: nu conteaza cat de prost ma plateste, eu reusesc sa lucrez mai putin decat ma plateste.
  Iti doresc sanatate, sa poti duce businessu …nu am descifrat tare bine meniul ca se vedea pixelat..dar pare bun :)..scurt si la obiect!
  In caz ca ai nevoie de un general :P…ma duc sa imi calc epoletii :P:))))

 4. Ionut Somlea Says:

  Inspectore!!! Simt o mica diferenta, stii tu, una ii sa fi manager si alta ii sa fi proprietar. Acuma parca atentia ii mai mare… Multe succesuri :))

Comenteaza si tu