Nu am deschis. Nu inca…Saptamana viitoare are loc (sper — deja am ajuns la capatul puterilor) “soft opening” si cand o sa simt ca se poate, o sa fie si tambalaul cel mare.
Nu pun inca poze…abia azi punem pe pozitie 100% totul. In timp ce eu plec sa ma deconectez ca deja nu se mai poate.
Dar va pun meniul si spotul care merge acum pe mai multe radiouri si care deja creaza valva pe care o doream.
Meniul este in format A3 dublu cerat si pe el se si mananca direct. Calitatea pozei pe care o veti vedea in linkul de mai jos nu e cea mai fericita dar am “editat-o” eu dintr-un pdf foarte foarte mare in paint ca sa pot pune totusi ceva..:)..atat ma pricep.
Rog eventualele comentarii aici si nu pe blogul unde va dau link sa le vedeti. Aici nu stiu de ce nu pot uploda nici poze si nimic…scuze ca nu am mai scris de mult dar chiar nu am avut cand. Am o gramada…o gramada!!!!
May 21st, 2011 at 1:05 pm
No, sa ai noroc!!!
Marfa ideea cu meniul pe care se mananca. Lasi clientii sa le ia acasa?
Nu stiu cum e piata Ploiestiului, ca prin Bucuresti au tot aparut carciumi cu meniu asemanator…
Te-ai gandit foarte bine sa faci si spotul radio… Astazi, nu multi cu carciumi isi fac si reclama. Terasa, gradina exista? Daca da, poate e bine sa o amintesti in spot.
BAFTA!
May 21st, 2011 at 1:10 pm
felicitarile mele,mult succes. Acesta este doar inceputul, visez in locul tau la un lant de restaurante in viitor.
May 21st, 2011 at 1:12 pm
@cristi — multam fain. meniul e de unica folosinta si daca cineva doreste sa il ia acasa, il poate lua, noi dupa ce se ridica clientul o sa il aruncam.
in curand o sa vezi cum arata tot. e si terasa si gradina si mai mult. nu sunt astfel de carciumi in Ploiesti, e prima si singura si are cateva atribute unice….pe curand detalii dar vreau sa o vad deschisa si apoi detaliem. Multam fain si apreciez
May 22nd, 2011 at 10:10 am
Mie imi place cum suna “Ardeleanul ghiftuit” - si chiar as incerca unele feluri de pe meniu. As incepe cu mixul de verdeturi. Imi place ca se poate comanda si jumate de portie - lucru pe care, inca, nu l-am intalnit pe unde umblu prin Timisoara. Succes!
Si pofta buna!
May 23rd, 2011 at 10:00 am
Te invidiez Bro.FELICITARI!!!…si eu visez la restaurantul meu …cine stie poate candva o sa am ceva gen Rick’s cafe(casablanca)..apoi un lant in toata tara..ehe….ce frumos ar fi!!!
Elena MS..succes Gabi…Numai bine,meriti !!!
May 23rd, 2011 at 1:20 pm
Super meniul!Mancare ardeleneasca pe bune in Ploiesti. Ma bucur si ma simt mandra!
June 1st, 2011 at 1:43 pm
Beutura-i temelie zice ardeleanul :)), meniul de bauturi e pe undeva? Si mai la obiect, este bere nefiltrata?
June 1st, 2011 at 1:51 pm
Gabi, dacă ai nevoie de promovare prin blogosfera ploieşteană dă-mi un semn. Diseară te calc, pregăteşte pălinca
June 3rd, 2011 at 6:32 pm
@bogdan. datorita unei probleme de sanatate eu sunt departe de “carciuma” dar: beutura este pan pest somes. palinca d’aceea buna tinerica de vro 5 anisori…dar se tine bine. bere nefiltrata– ar trebui sa fie holstein dar in ziua plecarii mele nu stiu daca ajunsese sau nu. iti promit ca imediat cum revin ma ocup de problema daca nu e rezolvata…oricum apropo de bere. am o exclusivitate pe care o respect dar zilelea astea voi aduce niste surprize…de la veldensteiner…kaiser si alte d’astea mai rare p’aci.
@waven. sunt convins ca palinca ti-a placut! de ce nu?! stii cum sa dai de mine…stiu cum sa dau de tine…cum ma insanatosesc ne vedem si punem la cale ceva frumos pentru blogarii din ploiesti daca zici ca tu-i cunosti…eu pun locatia, mai pun una alta (d’ale gurii si d’ale ficatului) si o punem de ceva frumos…am participat la mai multe intalniri d’astea in cluj…
June 6th, 2011 at 12:06 am
Gabi, multă sănătate în primul rând. Mă bucur că știi cam despre ce-i un blogmeet și sper să facem să fie bine
PS: bună pălincuța, bună-bună!