RSS

Sa ma laud…si sa ma oblig!

Tue, Jul 14, 2009

Diverse, prima pagina

In general nu imi prea place…dar dupa ziua de ieri care a fost groaznica (doar a fost 13) azi e o zi extraordinara!
Incasari, contracte, in majoritate vesti bune…nu stiu ce s-a intamplat dar simt ca imi mai lipseste sa castig la loto azi ca sa fie ziua completa! Si sa fac rost de niste bani cash pentru mine :)

Dar motivul fericirii mele principale de azi e altul, unul atat profesional cat si personal!
Scriam in ceva posturi anterioare de faptul ca am o colaborare buna cu Centrul de Training pentru Turism din cadrul UBB; de vreo 2-3 ani tot primesc studenti in practica, le arat efectiv ce e ala un hotel etc. Mai am o colaborare cu UBB care tocmai s-a incheiat, in care am pregatit 10 studenti. Tot ceva de genul Centrului de Training dar comprimat in 10 zile, cu alte motivatii etc! Groaznic! O sa scriu despre asta cand domnisoarele care au fost in training o sa imi trimita pozele (vreau sa pun si poze). Intotdeauna mi-am dat silinta ca acei studenti sa invete ceva, sa ramana cu ceva, sa iubeasca acest domeniu. O parte din ei profeseaza azi in domeniu. Sunt ok. Asa am cuantificat eu gradul de pregatire/satisfactie dobandit in cadrul practicii cu mine. Profesorii lor universitari poate ca i-au cuantificat altfel. Pentru mine e de ajuns sa stiu ca vreo 4-5 din ei (de fapt ele ca e un singur baiat) lucreaza in domeniu sunt ok si altii au luat 10 la licenta in lucrarile facute! Profesorii universitari poate ca, cuantifica altfel…

Sa revenim: motivul fericirii mele atat profesionale cat si personale…
In cadrul Centrului de Training pentru Turism UBB, incepand de acest ciclu/semestru/an (cum vreti sa-i spuneti) voi fi formator/expert! Am doua cursuri de tinut — atat teoretic cat si practic! Unul este cel de managementul activitatii de hotelarie (tradus director de hotel) si unul de tehnica activitatii de hotelarie (receptie). Cu alte cuvinte: domn profesor! Ma bucura foarte tare!
Cam atat cu lauda ca ce e mult strica! Le multumesc celor ce pastoresc acest centru din UBB!

Consider ca este in acelasi timp o sansa data cat si o recunostinta a excelentei colaborari anterioare.
Acest lucru nu poate decat sa ma oblige la mai mult! Din toate punctele de vedere!

P.S. colegii mei din Cluj: sunteti constienti ca va invit sa predati alaturi de mine anumite module!!! Sa va cunoasca, sa simta nu numai un profesor ci si un practician, altul decat mine!Sper sa acceptati invitatiile mele.

, , ,

13 Comentarii pentru acest post

 1. Mary Says:

  Felicitari!!! Vei fi cel mai cool “Domn Profesor” ;)

 2. me Says:

  multam! un izvor nesecat..:)

 3. anonim Says:

  felicitari!!!!ai muncit mult!!!

 4. anonim Says:

  sunt mandra de tine

 5. Vlad Florea Says:

  Domn’ profesor, domn’ profesor, organizati si excursii cu studentii/studentele ???
  Ca ma bag in scop curativ…pardon, educativ….

 6. George Says:

  in fiecare zi simt ca trebuie sa castig la loto ca sa fie o zi completa pt mine…….iti dai seama cate zile incomplete am avut???!

 7. me Says:

  @vlad excursii nu. dar facem studii de caz: ce se intampla daca?!
  @george pentru mine chiar a fost o zi extraordinara…ma gandesc ca foarte multe :)

 8. George Says:

  Nu am gasit un mail de-al tau pe blog, sau poate nu am cautat eu unde trebuia, vreu sa te intreb daca ai fi dispus sa facem schim de link-uri, mersi

 9. George Says:

  nu am primit inca nici un raspuns de la tine.

 10. Paula Says:

  Felicitari pentru aceasta decizie :)

  Poate ca mai convingeti si alti colegi de breasla ai Dvs. sa impartaseasca din cunostinte studentilor, care bietii de ei sunt total rupti de realitate prin ceea ce invata de la profesorii care 90% au fost doar in vizita la un hotel/agentie de turism.

  O spun ca si fost student care am lucrat in timpul facultatii, iar discrepantele dintre realitate si teoria de la scoala era foooarte mare.
  Iar in momentul in care contraziceam profesorul ca nu asa se face un anumit lucru mi se raspundea ca teoria asa spune si ca asa trebuie invatat.

  Sa ma scuze acesti domni profesori dar ar trebui sa-si dea demisia pentru ca indobitocesc studentii, ii intorc in epoca de piatra, cand la receptie mai exista comptoarul cu chei :))

  Multa bafta cu noua profesie :)

 11. gabriel Says:

  @paula multumesc! mai am colegi care impartasesc fara nicio retinere dar din pacate sunt si unitati care nu accepta “practicanti” de frica scurgerii de informatie. asta e.am mai scris de ce nu sunt bine pregatiti studentii…si am si trait niste faze extraordinare. in curand

 12. emil pop Says:

  Ce surpriza placuta, domnule profesor. Ce pacat ca doamana Silvia Irimiea nu m-a anuntat despre asta. Uitati, eu ma numesc Emil POP si predau “tehnici de primire si comunicare comerciala” la acel Centru de training de turism, pastorit atat de bine dupa cum spuneti. Despre mine puteti afla si la adresa http://emilpop.blogspot.com. Ma bucur ca intalnesc o persoana culta cu idei asemanatoare si insufletita de activism social. Poate ca am putea colabora. Daca doriti puteti sa-mi raspundeti la [email protected] si ne-am putea si intalni cand ar fi posibil.

 13. tichete de vacanta Says:

  bravo domn profesor

Comenteaza si tu