RSS

Doroftei Pub Ploiesti

Tue, Mar 1, 2011

National, prima pagina

E ok.Foarte ok. Pana ieri. De fiecare data cand sunt in Ploiesti si trebuie sa ies, sau vreu sa ies, prefer Doroftei Pub. E un pub sportiv, cu bautura si mancare, cu multe plasme pe pereti si poze cu “Mosu”. Din intreaga lui cariera. Pe langa asta, pe Doroftei il vezi p’acolo, vine la mese, saluta lumea, se pozeaza cu toata lumea, iti aduce la cunostinta programul artistic etc. E adevarat, e jovial. Am inteles ca pub-ul beneficiaza si de un program artistic foarte bun. Muzica live de la Iris la Bere Gratis, stand-up comedy si multe altele.Bautura e buna ca peste tot. Mancarea e buna si ea. E peste medie. Servirea e ok, peste media de Ploiesti.
In cateva cuvinte, e de mers, de vazut, de baut, nu de mancat(de ieri), de facut o gluma si stat de vorba cu marele Doroftei.
Ieri. Merg pe la 12 cu fratele meu sa bem o cafea si sa mananc eu o omleta. Stiam omleta….
Si ce gasesc eu in omleta?! Un fir de par. Lung frumos si blond. M-am blocat. Pana acum 2 luni nu m-ar fi deranjat foarte tare. Acum doua luni am avut sa zicem “un soc hepatic” si de atunci am devenit extrem de sensibil…m-am ingalbenit tot. M-am dus la baie…tot tacamul. Ospatarita si-a cerut scuze in numele bucatarului si m-a intrebat “doriti sa va aduc alta?!”. Eram galben la fata, cu servetele la gura, parca mi s-a facut mai rau. Abia i-am putut raspunde ca nu doresc alta ci apa plata rece rece sa imi revin. Mi-a adus.
Am mai stat putin si am cerut nota. Pe nota era atat omleta cat si apa ceruta pentru a imi mai reveni dupa respectiva omleta. Asta nu mi-a placut. M-am uitat cu scarba pe care o aveam deja la ospatarita, chiar nu ma asteptam, i-am achitat cu cardul, i-am dat si “spaga” regulamentara.
Abia astept sa ma duc iar acolo (doar sa beau cafea) si sa ma intalnesc cu Doroftei. O sa-i zic si o sa-i explic cum sta treaba.
Si de acum, ori de cate ori mi se va intampla ceva de genul, nu voi mai tolera, nu voi mai sta la mana lor. Voi sesiza pe loc autoritatile competente. Si stiu sa o fac! Asa ca…pazea pe unde calc si ce mi se intampla.
Pana una alta…eu propun sa mergem la Doroftei

Comenteaza si tu