RSS

Panpetrol, Ben Ben licitatia pentru stadion si nesimtirea. Transparenti, darnici chiar asa

Mon, Jun 15, 2009

Comic

Am mai spus si o sa mai spun: stiu ca e un blog tematic dar uneori nu ma pot abtine, si scriu si alte balarii. De altfel articolul acesta nici nu va fi promovat in prima pagina.
Scriam aici de nesimtirea unor fosti clienti.
Ce aud si citesc eu zilele astea de cand cu licitatia pentru stadion?! Ca in unul din consortiile formate pentru a licita este si Panpetrol.
Oricum un articol despre consortiile formate si cum decurge licitatia precum si despre un semn de intrebare de cum se manareste o licitatie (desi nu se spune in articol ) gasiti aici
Dar sa incep si eu asa ca un nestiutor dar ca unul caruia ii mai pasa; si, da intradevar am o boala majora pe nesimtiti!
Panpetrol si Ben Ben sunt una si aceeasi; aici inca un articol fain de cum si-au batut joc de niste oameni.Chiar daca articolul nu e chiar ok scris se poate trage o concluzie.
Ben Ben este in “faliment”, nu isi plateste oamenii din esalonul II cu lunile in schimb desfasoara activitati puternice prin Pan Pentrol. Si are si tupeul sa participe la o licitatie pentru stadionul Ion Moina. Mi se pare culmea nesimtirii; atat din partea lor cat si a celor care stiu ca BenBen=Panpetrol. Ce datorii are Ben Ben la stat? Dar la prestatori? Dar la oameni? Situatia Panpetrol? Bun sunt doua entitati juridice diferite dar nu exista nici o incompatibilate intre directorii dintre cele doua? Mi se pare strigator la cer.
Alta smenuiala in licitatia asta: care de asemenea se poate citi in articolul din citynews dar nu e spus pe sleau:Universitatea Tehnica din Cluj Napoca face parte din primul consortui ofertant, consortiul care are si cea mai mica oferta de pret (cu 58% mai mica decat pretul estimat), consortiu care e acuzat de concurenta ca are pret de dumping tocmai pentru a elimina competitia. Cine credeti ca a realizat studiul de fezabilitate si a estimat pretul pentru viitorul stadion?! UTCN care este prescurtarea de la…Universitatea Tehnica Cluj Napoca! Tare?? Si eu sa fiu cel care face un studiu de fezabilitate pentru o licitatie, as fixa un pret mult peste pretul de piata…ca apoi sa pot participa la licitatia respectiva si sa fiu cu 50% mai ieftin! Mi se pare genial. Dar va dati seama ce interese sunt acolo?! Ca au curs marafetii din toate partile?!
Cluj te iubesc. Romania te iubesc. Luati-ne banii la toti…ce mama naibii ca sunt bani de la buget–ai mei, ai nostrii.Nu sunt de voi! A ba da…sunt si de la voi…dar se intorc!

, , , ,

1 Comentarii pentru acest post

  1. Vlad Florea Says:

    Ce pot eu sa zic Nini ??? Vina e si a noastra, nu putem sta ca niste fecioare mirate de cum ne “paradesc” astia. In ultima vreme insa astfel de actiuni se inmultesc si se cam fac in vazul lumii fara sa le pese. Poate ca nu a mai ramas nimic de furat pe ascuns si trebuie sa riste sau au ajuns sa aiba atatia bani, incat isi pot manifesta in sfarsit tupeul la maximum. Cert e ca prea multe nu aveam de facut ca sa ii impiedicam nici mai demult, nici acum. CU ATAT MAI MULT ACUM !!! Scriam in cel mai recent articol despre cum ne afecteaza nepasarea si faptul ca, la modul comod alegem sa nu mergem la vot ca va fi acelasi lucru. Scriu cu tenta politica pentru ca am niste convingeri, prietenii la fel ca oricine care stie pe ce lume traieste. Nu ca cei mai “galbeni” sau mai “portocalii” sau “rosii” ar fi unii mai breji ca altii. Dar acuma, ca om de business, pentru ca pana la urma indiferent cat de corecte sau nu ar fi actiunile intreprinse pentru a face bani, tu ce parere ai?? Nu meritam sa ne fure banii aia care stiu cum?? Cand noi fie ca suntem prea lingai, prea prosti, prea saraci, prea nepasatori reusim performanta sa ii ducem in Parlamentul European pe Vadim si Becali. Explica-mi de ce sa o fi ales pe Elena Basescu, ca independent asa cum a candidat? Cu ce sa ma convinga? Lasand la o parte ca se exprima greu, nu asta ma interesa, toti se exprima mai rau sau mai bine, dar de ce?? Nu meritam sa ne fure, cand am permis ca UDMR sa ia 10%? Eu zic ca o meritam… in toate statele lumii exista clientela politica, exista tunuri exista sparle, dar noua in plus ne place sa nu ne pese.

1 Trackbacks pentru acest post

  1. Imi vine sa urlu…iar Pan Petrol, Ben Ben si Napoca Trust Says:

    […] 2 articole despre ei. Pe care le gasiti in ordinea cronologica si a problemelor aici respectiv aici. Ideea e urmatoarea: mi-au dat mai de mult un bilet la ordin de peste 20000 lei pentru serviciile […]

Comenteaza si tu