RSS

Nadia, Ilie si Gica — cum care ?!

Fri, May 29, 2009

National, prima pagina

Nu mai scrisesem de mult de Ministerul Turismului si cotzcariile lui si ale celor ce lucreaza acolo…
Nu am mai scris pentru ca nu am mai gasit interesant sa subliniez ce mai fac ei pe acolo; de fiecare data cand scriu de Ministerul Turismului si despre Ministrul Turismului Elena Udrea, mi se cel putin tripleaza traficul–cum nu asta ma intereseaza, traficul artificial si numai pe anumite articole nu am mai scris.
Nu o sa scriu de delegatia din Grecia, de oi si alte alea…de altceva
Am ras la inceput de m-am spart apoi mi-am spus inca o data mie, daca mai era nevoie de cat de amatori sunt cei de acolo.
Iata un citat dintr-un comunicat de presa:”Ministrul Turismului, Elena Udrea, împreună cu cei trei mari campioni, vor fi, de altfel, prezenți la Paris în data de 5 iunie a.c., unde vor participa la o serie de evenimente conexe turneului de la Roland Garros, organizate de minister în centrul orașului, inclusiv la prezentarea clipurilor video de promovare a României avându-i ca personaje centrale pe Nadia, Ilie și Gică.” Intreg comunicatul e disponibil aici..
Ma uimeste discrepanta in exprimare: Ministrul Turismului, Elena Udrea vs Nadia, Ilie si Gica.
Cand o sa faca Nutzi ce au facut Nadia, Ilie si Gica, atunci un mucos de la PR-ul ministerului ar fi indreptatit sa le zica pe numele mici! Daca tot vrei sa promovezi, pune-le moshule tot numele ca nu-i stie nimeni in afara Romaniei de Nadia, Ilie si Gica. Si nici in Romania nu-i stie de Nadia, Ilie si Gica daca nu spui (cum nu ai uitat sa spui totusi dar mai sus) — cei trei mari campioni.
Lucrez de mult in marketing/vanzari si mi se pare o greseala groaznica pentru un simplu “vanzator”; dar pentru unul care da comunicate de presa in numele Ministerului Turismului?!

P.S. Am avut onorea sa organizez o masa la care a participat si Gica…am dat chiar noroc si am schimbat cateva vorbe cu Gica…cum care Gica?!

, , , ,

1 Comentarii pentru acest post

  1. Bebe Says:

    Va rugam opriti Pamantul. Coboram la prima !

Comenteaza si tu