RSS

Conferinta si masa.FINAL

Thu, May 21, 2009

Local, prima pagina

A fost un succes spun eu chiar daca auditorul nu a fost foarte numeros.De fapt si aici ar fi o discutie; au fost numai oameni direct interesati, atat hotelieri cat si prestatori de servicii catre hotelieri. Presa toata.Au lipsit spre uimirea mea studentii de la Ubb–profil turistic, si Centrul de Training cu desavarsire desi conferinta a avut loc datorita lor si intiativei lor.
Informatiile si viziunile prezentate atat de mine cat si Cosmin Sindean au captat atentia auditorului, a avut loc si o interactionare foarte buna.Reactiile la ce am vorbit nu au intarziat sa apara si sa persiste.
A fost ok, multi au avut intrebari si discutii dupa sau azi la telefoane, mail etc
Aici e aricolul din ziua , aici din monitorul. Mi se par cele mai relevante. Au aparut rreportaje pe mai toate posturile locale de TV.
Voi incerca sa obtin inregistrea integrala a conferintei. Nu imi pot publica discursul pentru ca nu am avut nimic scris, doar cateva idei si “mingiile la fileu” lasate de Cosmin.
Importanta masa de dupa despre care scriu aici s-a incheiat cu bine. Discursul si prezentarea au fost aplaudate la scena deschisa de cei de la masa fie din politite fie chiar ca le-a placut. Azi, am avut ocazia sa discut atat cu organizatorul cat si cu Dl.Bercea. Nu a fost nici un pic de politite in aplauze ci chiat le-a placut.Suna bine si mi-a sarit inima de bucurie.A meritat sa ma agit si mi-am primit rasplata prin sincerele lor multumiri.Toba, branza de nasal si balmosul au fost cele mai apreciate.Lucicosului i-ar fi trebuit putin mai multa afumatura dar si el a intrat in categoria surprinzator.Poza impreuna, cartea daruita cu “dedicatie speciala” (fara numar, fara numar) daruite in cel mai sincer mod mi-au intregit siguranta unei mese reusite.
In rest o zi groaznica si obositoare care s-a prelungit si azi.

, , , ,

Comenteaza si tu