RSS

Turist in Romania–o afacere a MT?

Tue, Mar 24, 2009

National

Cand am inceput sa scriu acest blog nu credeam ca o sa am chiar atatea motive sa rad si sa vad nesimtirea fara margini a Ministerului Turismului. Pe mine m-a bucurat infiintarea acestui minister…

Am auzit la radio si am citit pe citynews.ro (pe blog si articolul integral) despre concursul organizat de Ministerul Turismului intitulat ” Turist in Romania”.

O initiativa laudabila la inceput si la prima vedere! Poti castiga un weekend la mare sau la munte daca esti bineinteles norocos.Bravo! O idee geniala. V-am spus eu ca doamna Elena Udrea este o intreprinzatoare extraordinara! Smecheria e la faptul ca atunci cand trimiti poza renunti la dreptul de autor! Pai stiti cat costa o baza de date cu fotografii “fara drept de autor” de amploarea acesteia?! Sute de mii de euro! Stiti ce munca ar fi sa le faca Ministerul?! In toate tarile civilizate un lucru asemator ar costa sute de mii de euro si s-ar ocupa de el niste firme specializate care din asta traiesc!

Nu. La noi nu e bine.Poate nu a iesit comisionul! De ce sa le dam la specialisti sa ne faca poze si albume si peisaje?! Pai ce?! Noi nu putem? Ba da putem! Toata tara trimiteti poze! Ce noi aici la Minister aveti voi impresia ca sumtem specialisti in turism?! Nu! Noi stim sa scoatem cascavalul de la voi fraierilor si sa ni-l bagan noua in buzunar!

Chestia asta romaneasca care ne carecteriaza pe noi (pe mine unul sunt constient ca ma caracterizeaza cateodata) de genul “hai magh ca merge si asa”; “las ca-i facem pe fraieri” este aplicata acum in Ministerul Turismului. Parca aud “hai sa inventam ceva sa ne trimita fraierii poze…multe de prin toata tara.Si apoi vedem noi de unde scoatem cascavalul dar macar pe astea nu le platim!”.Pai va dati seama cate din pozele alea nu vor putea folosite?! “Mai dar sa va uitati bine pe ele pana veniti sa mi le aratati” “Da sefa”

Salut ideea dar metoda e pur romaneasca! Si daca tot e romaneasca: hai romania!

, , , ,

4 Comentarii pentru acest post

 1. Vlad Florea Says:

  Cand ai o ministresa care a facut averi tragand dungi pe asfalt, nu te poti astepta ca o sa vina cu strategii care sa necesite efort si stiti, lucrurile complicate sunt greu de sincronizat, iar cand nu exista sincronizare e si mai greu sa furi, iar daca nu furi, vorba lu tata: “Bah, decat sa lucri degeaba, mai bine stai degeaba!” Nu ne mai asteptam sa faca Udrea turism in Romania. Ea are departaament de conlucrare cu Serviciiile Speciale, as vrea sa spun ca ea e ocupata cu prestarea de servicii speciale spre Cotroceni, dar cand ma uit catre Tiran si cate ii mai face la Miss Piggy asta, parca inclin sa cred ca e invers… E offtopic dar trebuia sa zic ca prea nu-mi place cand ma fac cate unii prost pe fata si se asteapta sa si aplaud… Auzi sa le faci poze…Marsh tu de aici!!!

 2. Crinul de fonta Says:

  Vlad recunoaste ca in fanteziile tale erotice doamna Elena Udrea are locul ei de frunte.

 3. Maria Says:

  Vorbe… vorbe…nimeni nu face nimica…o sa-i trimit niste poze cu Romania…Tara mea de basm….

 4. C.I.P Says:

  Crinul de fonta???? Hai mai…chiar asa…dar greierul unde e?:))

Comenteaza si tu