RSS

Umbla o veste–update

Mon, Apr 27, 2009

Diverse, prima pagina

Umbla o veste prin targ cum ca West City Hotel a fost vandut.
Cu rusine recunosc ca pana la ora la care scriu acest articol nu am aflat inca daca este adevarat sau nu.Cert este ca am auzit din mai multe surse acest zvon.
Interesant pretul si cumparatorul.
De la deschidere pana acum, West City nu a reusit sa isi gaseasca locul pe piata clujeana, asta daca se mai poate vorbi de asa ceva “pe praful asta”. In unele cercuri discutam motivele neimpunerii sau poate e mult spus dar cel putin motivul neafirmarii hotelului pe piata clujeana. Desi nu e treaba mea, sau a celor cu care aveam aceste discutii, concluzia era una singura: management prost, angajati fara experienta (relevanta).
Interesant daca zvonul se confirma si de luat in seama e cine l-a cumparat si cum se va asigura managementul…
Stie cineva?!Ceva?

Aseara tarziu, am auzit vestile care sunt azi in ziare; se gasesc articolele referitoare la aceasta tranzactie aici in Ziua de Cluj si aici pe Citynews.ro.

E clar s-a vandut. Suma vehiculata insa, de 10-11 milioane de euro mi se pare exagerata! Este o suma imensa pe aceste vremuri prafuite si mi se pare sincer o suma imensa si inainte de aceste vremuri. Cred ca articolul de pe citynews.ro unde se spune ca vanzatorul vrea sa isi umfle cota personala este veridic. Suma este imensa.
Daca totusi suma este reala cred ca noi, ceilalti hotelieri vom incepe sa simtit concurenta West City (pana acum inexistenta); nu poti sa investesti atia bani intr-un hotel fara sa ai un plan clar de actiune, fara a-ti propune un grad mare de ocupare, fara a angaja cei mai buni oameni.Si apropo de oameni; a fost o “vanatoare” acum vreo 2 luni, vanatoare care nu s-a soldat cu nici o “achitie”. Urmeaza alta?!

, , , , ,

2 Comentarii pentru acest post

  1. meckler Says:

    pret total 5,4 m. euro din care 2 cash upfront

    restul e galagie :)

  2. me Says:

    interesant. am mai auzit sume de 8, 6, si chiar 12. ce e frumos e “vanatoarea” care a inceput in cluj. si nu numai west city..:)

Comenteaza si tu