RSS

Cluj Fashion Week sau CFW

Mon, Nov 15, 2010

National, prima pagina

Mihai Chiver– un tepar nenorocit care organizeaza Cluj Fashion Week sau pe scurt CFW. Ce face acest “om de afaceri”….aflati dintr-un scurt comunicat de presa al Asociatiei Hotelierilor Clujeni de mai jos precum cu siguranta din toata presa de maine!

Asociatia Hotelierilor Clujeni
CIF 25067561
Sediul Fiscal: Emil Racovita nr.5
Sediu Corespondenta: str.Becas nr.42
Tel:0264 449 777
Fax:0264 449 778
Mail: [email protected]

Comunicat de presa 15 noiembrie 2010
Cu privire la CFW – Cluj Fashion Week

In urma Cluj Fashion Week editia de toamna-iarna precum si a modului de operare al Organizatorilor CFW, in speta, domnul Mihai Chiver, dorim sa aducem la cunostinta publica urmatoarele:

– toate utitatile hoteliere care au avut contact cu dl Mihai Chiver, in vederea organizarii CFW– editia de primavara precum si pentru editia de toamna-iarna, au de recuperat bani de la acesta ;

– in cadrul tuturor unitatilor modul de operare a fost aproximativ acelasi: dl Chiver solicita cazare/masa, diverse servicii, semna contractul aferent serviciilor solicitate, platea un mic avans – in cazul cel mai bun– dupa care lasa drept garantie fie file CEC semnate in alb fie bilete la ordin. Aceste file CEC sau BO nu pot fi incasate intrucat in conturile societatii platitoare nu sunt bani;

– dl Chiver incasa contravaloarea cazarilor de la participantii CFW dar nu mai platea catre unitatile de cazare;

– SC Grup Tritonia SRL societatea pe care s-au semnat contractele pentru ambele editii este aproape imposibil de identificat si de tras la raspundere deoarece la sediul social din mun. Baia Mare, la adresa indicata de acesta, nu exista nicio societate comerciala. In urma verfificarilor intreprinse de catre avocatii nostri a reiesit ca SC Grup Tritonia SRL are contractul de sediu depus la Oficiul Registrului Comertului Baia Mare expirat, neavind alte puncte de lucru sau sedii secundare declarate;

– pe langa unitatile care au dorit sa isi pastreze anonimatul si care au de recuperat creante de aprox.22,000 lei dorim sa mentionam ca CFW ar trebui sa achite :
— aprox 25.000 lei Hotel Paradis – editia de primavara (file cec in alb/BO)
— aprox 20.000 lei Hotel Napoca – editie de primavara (file cec in alb/BO)
— aprox 3.100 lei Hotel Athos – editie primavara (contract)
— aprox 800 lei West City – editie de primavara ; cand hotelul a realizat ca nu va incasa daca mai onoreaza comenzile a renuntat la colaborare;

— Hanul Fullton, cand au realizat ca nu se va incasa diferenta intre avans si restul comenzilor au decis sa elibereze camerele – motivul pentru care designer-ii au parasit festivalul.

Atragem atentia tuturor colegilor hotelieri din Cluj-Napoca, membrii sau nemebrii ai Asociatiei Hotelierilor Clujeni, asupra modului in care opereaza acest asa zis “om de afaceri”, Mihai Chiver. Totodata solicitam autoritatilor locale si judetene sa nu sprijine in niciun fel orice eveniment incearca sa organizeze acest cetatean deoarece prin modul sau de operare prejudiciaza extrem de mult mediul de afaceri din Cluj-Napoca.

Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie.

AHC CLUJ NAPOCA
15.11.2010
IONUT POIENARU – presedinte

P.S. UPDATE. Acest blog este spatiul meu. Raspund si imi asum tot ce scriu aici. Scopul acestui blog nu este acela de a santaja pe nimeni, de a pune presiuni sau orice de genul. Scopul blogului este cu totul altul care se poate deduce din majoritatea articolelor. Voi publica commentul trimis de dl.Chiver ca “drept la replica” desi este in tonul obisnuit plin de minciuni si inadvertente. Va invit totodata as cititi urmatorul post…cu respect.

, , ,

2 Comentarii pentru acest post

 1. mihai chiver Says:

  Sunt Mihai C Chiver si sper sa -mi dati dreptul la replica.
  1. datorii catre hoteluri exista - acestea au fost asumate in urma “prapadului” lasat de “lumea buna” care a vizitat Clujul in aprilie. Exista liste cu nume pt fiecare camera, cu consumatiile aferente precum si suma datorata catre unitatea hoteliera/ problema e ca majoritatea hotelurilor stiu situatia, era de datoria lor si a managerilor sa taxeze persoanele cazate. CFW avea contracte cu unitatile hoteliere, care au oferit preturi speciale clientilor, clienti care erau constienti ca la plecare trebuie sa-si plateasca camera. S-au facut ca ploua si au plecat fara sa plateasac nimeni nimic.
  Hotel Paradis, al carui patron este un om deosebit stie exact situatia si caruia este adevarat valoarea datoriei este de aprox 25.000 ron. Aceasta datorie mi-am asumat-o din respect pt acest domn care a fost o adevata gazda. In ceea ce priveste Hotel Napoca , suma este mult mai mica si nu se refera la servicii hoteliere, pt simplul motiv ca in aprilie 2010 Hotelul Napoca nu era deschis ( suma este de aprox 6000 ron) suma care se plateste esalonat confor intelegerii cu conducerea hotelului.Datoria catre Hotel Athos, desi nu ni s-a oferit nici un servicii, se pretinde o suma de 3100 ron pt niste camere in care nu a fost cazat nimeni niciodata. Este adevarat ca exista un contract semnat conform caruia CFW e pun de plata, insa bunul simt nu functioneaza in situatia asta…
  WestCity Hotel - este o factura de 430 ron neachitata care reprezinta o masa copioasa a dlui Alin Galatescu la hotelul susamintit pe care nu am achitat-o

  Referitor la remarca: ” dl Chiver incasa contravaloarea cazarilor de la participantii CFW dar nu mai platea catre unitatile de cazare;” este o lipsa totala de respect si o minciuna ordinara …nimeni nu a achitat nimic niciodata CFW !! iar CFW nu avea obligatia sa cazeze pe nimeni, oferea doar o sugestie de cazare celor veniti indrumandu-i catre hotelurile partenere.

  Firma specificata o gasiti usor dupa CUI, ma mir ca nu ati gasit-o.

  Referitor la Editia a doua in care Hotel Han Fullton nu si-a rsepectat contractul cu privire la Locatia Evenimentului, ne rezervam dereptul de a deschide o actiune in instantza unde se vor cere daune interese importante.

  Specific inca odata faptul ca CFW nu face turism, CFW aduce potentiali clienti Hotelurilor clujene care trebuie sa se asigure ca serviciile oferite sunt platite. CFW nu este responsabil si nu cazeaza persoane, CFW nu face turism si nici marketing turistic…e de datoria AHC sa faca asta.

  Cu consideratie.
  Mihai C Chiver

 2. lucian maxim Says:

  Pana la urma l-ati actionat in judecata? In acest moment conturile de nana si de cfw sunt inactive. Incearca cumva sa se faca nevazut?

Comenteaza si tu