RSS

Una alta

Tue, Mar 23, 2010

Diverse, prima pagina

Pana sa scriu de Pasti, si de febra asta, de faptul ca hotelurile din oras iar de golesc, de faptul ca parca toata lumea asteapa sa vina aceasta sarbatoare dar nu ca am fii noi mari evlaviosi ci ca nu ai ce face sau faci degeaba, o sa mai spun cateva noutati.
La ideea si sugestia maestrului Teo — guru — am decis sa mai pun un buton in site si anume “Guests”. Unde o sa scrie cu precadere studentii de la CTT dar si orice altcineva mai doreste, bineinteles, articolul trecand prin filtrul meu pentru a nu aduce injurii, reclame sau altele…poate ca in timp vom ajunge si la injurii dar sub semnatura si propria raspundere. Ne mai gandim la injurii si altele dar in cursul zilei de azi mai va aparea si butonul.
Unde merg de Pasti?! Nicaieri! Nu am bani sa merg undeva! Nu vreau sa cheltui bani sa merg mai stiu eu pe unde. O sa merg la Biserica si atat. Astept aceasta sarbatoare?! Nu prea…vreau sa lucrez, vreau sa produc, vreau sa ma implic in cat mai multe. Timp am. Tin post?! Incepand de azi voi incerca.
Trebuie sa scriu cate un articol despre Pasti, tarifele de la Athos**** si cum s-a ajuns la ele (motivatie, explicatie, sustinere), reclama. In curand cand am mai mult timp…

P.S. inca nu functioneaza RSS asa ca rog pe toata lumea care doreste sa se aboneze sa trimita un mail la [email protected] sau [email protected]

Comenteaza si tu