RSS

Tot marketing hotelier

Wed, Jun 17, 2009

Local, prima pagina

A avea angajari bine pregatiti este idealul. Cand toti sunt bine pregatiti, stiu ce au de facut.
Dar poti intampina probleme desi sunt bine pregatiti (si aici stiu ca si eu am anumite probleme) :probleme de conduita, de imbacaminte (aici am eu uneori probleme), de prestanta etc.
Mary ( Maria Timis) este asistenta mea…este un executant extraordinar! Asta e si datoria ei in principal, sa duca la bun sfarsit orice sarcina ii dau eu, sa se ingrijeasca de agenda mea zilnica, de controlul pe camere, etc. Normal ca in timp a invatat sa faca multe altele pe cont propriu, are initiativa etc. E ok. Eu ii spun ca ar fi in stare sa coordoneze un hotel dar ea nu ma crede. Asta e problema ei. Nu are incredere in ea si e timida. Dar…am uitat sa va spun, celor ce nu o cunoasteti, ca Mary e foarte draguta. Ca fata, ca femeie.
Prima oara mi-am dat seama de o chestie cand ea era in prima saptamana de angajare. Aveam o intalnire pentru un eveniment cu un client (barbat) pe care il cunosteam din alte evenimente tinute la noi. Ii place foarte mult sa negocieze, chiar daca nimicuri. Ii place sa se simta el stapan. Bravo lui! Ne inteleg foarte bine si e unul din clienti fideli si VIP ai hotelului. Mi-am zis sa o iau si pe Mary la discutie sa simta exact ce si cum. Dl meu client a fost un mielusel! Ii povestea lui Mary, radea…eu nici nu mai eram acolo.Mary e timida si nu stia exact..in fine. Am facut vanzarea imediat, fara alte complicatii. Cu timpul Mary a mai invata mici trucuri. Sa le folosesti!!!!
Pentru femei e mai simplu decat pentru barbati!
Dar…o chestie plecata din gluma sau nu, la insistente sau nu…
MARY s-a calificat la MISS UNIVERSE ROMANIA 2009 — sunt 24 de fete, finalista va reprezenta Romania mai departe. Aici pagina oficiala.

Pe 27 iunie 2009 ne uitam la TVR si o votam pe Mary!

BRAVO MARY!!!! Te sustinem!

P.S. a crescut cota locului ei de munca? dar a sefilor ? :)

,

1 Comentarii pentru acest post

  1. Claudiu Says:

    Felicitari pentri Mary… Am intrat pe site si am vazut ca hotel oficial e Radisson SAS:((. Anul asta am pierdut business-ul..Poate la anul..

1 Trackbacks pentru acest post

  1. Asistent manager — turism si alimentatie publica Says:

    […] mai scris aici de ultimele indeletniciri ale lui Mary - asistenta mea. V-am zis ca e in finala Miss Universe […]

Comenteaza si tu