RSS

Targuri

Mon, Nov 1, 2010

Local, prima pagina

Ma bucura participarea Municipiului Cluj Napoca la targul de turism organizat la Polus. Sincer. E ca si cum ai prezenta Dacia, muncitorilor din uzina de la Mioveni. Pai nu mai bine duci Dacia la saloane auto decat sa o prezinti in propria fabrica propriilor muncitori?!
Si ma bucur ca in loc sa facem actiuni de incoming pe Cluj Napoca, noi facem de outgoing din Cluj Napoca.
Chiar ma gandeam de curand, oare cati dintre noi, romanii, am vazut Romania?! Dar nu ca ne ducea invatatoarea ba la manastiri ba nu stiu la ce cetate ca unii nici nu ne mai aducem aminte. De cate ori am cate un drum prin tara indiferent de unde incerc sa vizitez. Sa fiu turist. Cand merg la Bucuresti/Ploiesti…daca am timp, si mereu incerc sa imi fac timp nu se poate sa nu opresc fie sa vizitez a mia oara una din cetatile, locurile minunate care sunt pe acest drum (Sighisoara, Rupea, Rasnov, Bran) in functie de timp.
Sambata am vizitat Salina Turda. Senzational. M-am suit in masina si am mers sa vizitez. Superb.
Trebuie sa ne promovom si noi pe noi.
Nu m-ar mira insa ca promovarea judetului Cluj sa o intreaca (daca nu o intrece deja) pe cea locala la nivel de municipiu. O sa vedeti!
Pana una alta eu chiar mi-a tradus Cv-ul in engleza ca m-am plictisit–de fapt cred ca e scarbit si obosit. Vreau asa o vacanta de lucru de un an, doi, maxim trei.
Numai de bine si vizitam targul de Polus. O sa avem ocazia sa vedem din nou cum o vacanta in Alpi e mai ieftina decat in Apuseni si cum un sky pass in Austria e mai ieftin decat la Baisoara. Cum un revelion in alte parti dar cu restaurante de lux, cu chleneri misunand in jur, cu preparate de lux, cu transport si cazare cu tot e mai ieftin decat o masa de revelion cu suba si blana de oaie pe noi in curtea unui intreprinzator de agroturism care chinuie porcul live!
M-am hotarat sa iau toti fluturasii posibili pe care-i voi intalni in cale si chiar sa fac un top al destinatiilor cu preturi cu tot pentru Craciun si Revelion. Poate ma prinde pe alte meleaguri…pe timp indelungat.

2 Comentarii pentru acest post

  1. Bogdan Says:

    Mi-a placut partea cu vacanta de la lucru :) Cine nu ar vrea sa isi ia concediu de la propria viata un pic si sa calatoreasca?

  2. G. Predescu Says:

    sau sa lucreze afara!?!?

Comenteaza si tu