RSS

Targ de antichitati

Sat, Jan 23, 2010

National, prima pagina

Azi in timp ce faceam cumparaturi in Iulius Mall, am vazut un anunt de genul — Targ de Antichitati 23-24 ianuarie in holul de la intrare.
Atras de astfel de lucruri m-am dus sa vad, sa cumpar, sa admir.
Ceva extraordinar. Zic eu ca e cel mai mare targ organizat in Iulius atat prin numarul de expozanti, exponate dar mai ales vizitatori. Am avut surpriza sa vad oameni care in mod normal nu calca in Iulius…De toate felurile. Plin plin. In fata mea la film, un domn cu o doamna — in jur de 55 ani– care comentau sala, ecranul, erau pentru pentru prima oara acolo. La Sherlock Holmes…Mi s-a parut extraordinar. Acei oameni venisera de fapt la targul de antichitati si au zis sa isi aduca aminte de tinerete cand mergeau la film. Superb.
Din ce am vazut eu e clar cel mai de succes eveniment de genul organizat in Mall.
Nu pot spune ca mediatizarea a fost extraordinara ca eu am aflat de el chiar din Mall.
Cred ca un targ de antichitati national organizat la Cluj, promovat cum trebuie, apoi “scos” acest eveniment la un targ de turism international, cu oferte complete, vizitare targ national antichitati Cluj Napoca Romania, transport, casa si masa, ar umple Clujul pe perioada desfasurarii.
O idee pe care am sa incerc sa o integrez in planurile AHC

P.S. daca mergeti si vreti sa cumparati ceva, nu va speriati de preturi! Se negociaza la sange. Un vultur din bronz masiv extraordinar, de la 450 lei l-am scos la prima strigare la 350. Daca scoteam banii il luam sigur la 300 sau chiar mai jos. Scoteam daca aveam…

UPDATE: mic articol din adevarul disponibil aici

, , ,

2 Comentarii pentru acest post

  1. dorin Says:

    Salut, azi am fost de doua ori la Iulius, o data in calitate de vizitator si in ca o data de cumparator ( e ziua prietenei mele si vroiam sa ii iau ceva unicat) :P:D

  2. G. Predescu Says:

    Felicitari! La multi ani! Sunt convins ca la acest targ ai gasit ceva deosebit.

Comenteaza si tu