RSS

Superb…

Wed, Mar 17, 2010

Recomandari, prima pagina

Am descoperit inca ceva fantastic la orasul pe care il iubesc — Cluj Napoca. Nu ca nu as descoperi zilnic cate ceva, dar ce am descoperit aseara e chiar de povestit.
Si e de povestit turistilor.
Am ajuns aseara intr-un club clujean in care in fiecare marti se organizeaza seara maramureseana. Am ramas extraordinar de placut surprins. In afara de mine si inca vreo maxim 5 persoane toti erau din zona maramuresului. Numai muzica de maramures. Am vazut persoane venite in port traditional! Spectacol. Ce dansuri…am stat jos la masa cu m-am uitat ca la teatru.
Daca eu am ramas extraordinar de placut surprins ma gandesc cum ar ramane niste turisti straini. La intrare se plateste o taxa de 5 lei — care de fapt nu e taxa ci se pun cei 5 lei intro cutie “pentru muzicanti”– dar in schimbul a 5 lei primesti un shot de “horinca” de o simti pana in degetele de la picioare si ai parte de o seara extraordinara. O sa duc cu prima ocazie fie un prieten din sud…chiar martea viitoare. Stiu de pe acum ca o sa faca poze si o sa si filmeze iar apoi o sa povesteasca 3 zile de “ce fain ii Clujul si seara maramureseana din clubul x”

, ,

1 Comentarii pentru acest post

  1. Emm Says:

    Da? Nu stiam ca exista asa ceva la Cluj. Sunt curioasa acum… :)

Comenteaza si tu