RSS

Se trimite?! Nu se trimite! Se trimite?!

Wed, Aug 26, 2009

Local, prima pagina

Mail catre presa clujeana…se trimite?!nu se trimite! se trimite!!

Stimati colaboratori,
Asociatia Hotelierilor Clujeni va multumeste pe aceasta cale pentru sustinerea proiectelor si a scopurilor AHC. Va multumim pentru articolele publicate precum si pentru iteresul aratat fata de activitatea AHC.
Va informam ca in data de 25 august 2009 AHC a inregistrat sub numarul 170335/2 documentatia atasata in prezentul mail.
Va invitam pe aceasta cale ca la data si locatia stabilita de Primaria Cluj Napoca pe care vi le vom comunica imediat ce aceastea ne parvin sa participati la intalnirea dintre AHC si Primaria Cluj Napoca.

Sunt 3 documente atasate mailului erspectiv, dar aici le copiez pe primele 2. Al treilea e foarte lung…pentru un blog dar este tot cu proiectele si scopul AHC

1:Asociatia Hotelierilor Clujeni
CIF 25067561
Sediul Fiscal: Emil Racovita nr.5
Sediu Corespondenta: str.Becas nr.42
Tel:0264 449 777
Fax:0264 449 778
Mail: [email protected]

In atentia Primariei Cluj Napoca,

Prin prezenta, Asociatia Hotelierilor Clujeni va transmite invitatia de a discuta pe marginea subiectelor din documentatia anexa.
In limita disponibilitatii dumneavoastra va rugam sa stabiliti intalnirea cu Asociatia Hotelieri in saptamana 6-12 septembrie urmand sa ne transmiteti ora si locatia intalnirii. Mentionam ca Asociatia Hotelierilor are de asemenea locatia necesara desfasurarii unei astfel de intalniri.

Cu respect,
Asociatia Hotelierilor Clujeni

si al doilea:

Asociatia Hotelierilor Clujeni
CIF 25067561
Sediul Fiscal: Emil Racovita nr.5
Sediu Corespondenta: str.Becas nr.42
Tel:0264 449 777
Fax:0264 449 778
Mail: [email protected]

In atentia Primariei Cluj Napoca,
Directia Relatii Comunitare si Turism,

Domnului Sorin Apostu, Primar Municipiul Cluj Napoca
Domnului Florin Morosanu, Director Directia de Relatii Comunitare si Turism

In scopul unei mai bune promovari turistice a orasului Cluj-Napoca si a judetului Cluj, Asociatia Hotelierilor Clujeni, va inainteaza prezenta propunere de colaborare referitoare la Punctul de Informare Turistica .

Asociatia Hotelierilor Clujeni, in urma analizelor proprii precum si a feed back-ului primit de la turisti, considera necesara organizarea unui training pentru angajatii Punctului de Informare Turistica a Municipiului Cluj-Napoca.. In masura in care considerati acesta initiativa utila, AHC este disponibila sa asigure in mod gratuit documentatia necesara, trainer, echipamente si spatiu de desfasurare. Obiectivul trainingului este completarea cunostintelor personalului Punctului de Informare la capitolele:
-Public Relations
-Infomatii turistice

Asociatia Hotelierilor Clujeni are in pregatire mai multe proiecte care vizeaza dezvoltarea turismului la nivelul Municipiului Cluj-Napoca , proiecte pe care am dori sa le supunem atentiei Dumneavoastra.in cadrul unei intalniri.

In speranta unui raspuns pozitiv la initiativa noastra si a disponibilitatii Dumneavostra pentru organizarea unei intalniri, AHC va multumeste!

Cu deosbit respect
Ionut Poenaru
Presedinte AHC

Daca nu ne raspunde Primaria Cluj Napoca nici la aceasta adresa si solicitare de intalnire?!
Daca in loc sa se intalneasca cu o asociatie a unor mari contribualili la bugetul local o sa prefere sa se intalneasca cu ONG-uri care iau bani de la bugetul local sau cu te mai miri cine, care normal ca toti sunt importanti dar…

Abia astept raspunsul!

, , ,

Comenteaza si tu