RSS

Scrisoare deschisa Ministerului Turismului

Fri, Jul 10, 2009

National, prima pagina

Ministerul Turismului, are un comunicat de presa, de fapt o scrisoare deschisa adresata trusturilor de presa prin care solicita sa sustina Campania “Turist în România”, banii astfel economisiţi de minister urmând să fie investiţi în infrastructura turistică. Si cer apoi practic reclama gratis de la trusturile de presa.
Nu ar fi nicio problema sa ceri ajutorul presei intro cauza nobila; dar trebuie si tu sa fi nobil. Cersetorilor! Oameni lipsiti de bun simt! Intrebarile: ce buget are MT? Pe ce se cheltuie? Ce s-a cheltuit pana acum? Pe ce? Ce aveti de gand sa faceti efectiv sa sustineti turismul romanesc? Proiecte? Ne miscam mai cu talent? Nu asteapta un raspuns. Il stim. Noi, cei care lucram in turism stim raspurile la intrebarile astea. Am mai scris pe temele astea. Angajati tehnocrati! Nu mai furati! Nu mai faceti lucruri doar pentru imagine personala!
Dupa ce am vazut consursul cu poze(am scris de asta) o sa ajung sa vad un concurs similiar cu cel al Andreei Vass (o idee,o cina, o ordonanta) — am scris aici unde refulez eu– si la ministerul turismului:veniti cu o idee de relansare a turismului romanesc si castigati! 1 weekend la mare! Angajatii MT de ce sunt acolo?! Nu sa gaseasca solutii la tot?! Aici gasiti scrisoare deschisa a MT.

Scrisoare deschisa

Prin prezenta, avand in vedere activitatea Ministerului Turismului de pana acum si realizarile acestuia, eu, Gabriel Predescu — cetatean al Romaniei, platitor de taxe si impozite, director al unui hotel, platitor de alte taxe si impozite, solicit demisia tuturor consilierilor, secretarilor de stat, creatorilor de proiecte din Ministerul Turismului. Solicit angajarea pe posturile ramase libere numai a unor tehnocrati, din domeniul turimului si alimentatiei publice (hoteluri, restaurante si agentii de turism) ale caror CV-uri sa contina neaparat experienta in domeniu de minim 5-10 ani. Nu profesori universitari, nu oameni care nu au practicat niciodata in domeniu si vorbesc din carti, nu rude si colegi de partid! Solicit pastrarea ministrului intrucat il consider in continuare un om capabil sa conduca–asta trebuie sa faca un ministru: sa conduca oamenii pe care ii are in subordine. El nu trebuie sa creeze.

Cu respect si prietenie,
Gabriel Predescu

, , ,

1 Comentarii pentru acest post

  1. Geologul Says:

    Eh, macar e bine ca se agita sa rezolve ceva. Clar chestia cu cersitu de publicitate nu e o idee buna ca pur si simplu n-ai la ce sa faci publicitate cand vine vorba de turismul romanesc. Cred ca chiar sa vina niste oameni mai competenti la conducerea MT tot la fel ar merge treaba. Turismul din tara noastra are nevoie de investitii serioase sa aiba o sansa.

Comenteaza si tu