RSS

Relatia Hotel vs Agentie de Turism

Mon, Jun 22, 2009

Diverse, prima pagina

Am invitat, pana acum, pe langa Dl Sindean, alte doua persoane sa scrie articole pe blog. Sub anonimat sau nu, astept articolele. Zic sub anonimat ca se poate ca cel putin unul sa nu isi poata exprima ideile cum trebuie cu numele real.
Azi am invitat o domnisoara, saru’ mana, care lucreaza in agentie de turism, sa exprime prin ochisorii sinceri ai unei agentii cum se vede relatia Hotel — Agentie de Turism din partea lor. Apoi o sa scriu si eu (de fapt deja ma gandesc si la un invitat) . Stiu cel putin 2 viziuni Hotel — Agentie ’socante’ care nu trebuie sa reprezinte repere dar se folosesc.

Oricum, din partea fiecaruia dintre cei doi din ecuatie, candva s-a spus catre cealalta parte “Sunteti niste hoti”

, , , ,

2 Comentarii pentru acest post

 1. Ciprian Says:

  Buna ziua ma numesc Ciprian Morar si am vazut k aveti un blog foarte interesant de turism. Am si eu un blog de turism http://vacantagrecia.net. Nu doriti sa facem un link exchange?

  Astept raspunsu dumneavoastra

  Cele bune,
  Ciprian Morar

 2. G. Predescu Says:

  Servus,
  Imi pare rau ca te voi refuza cu propunerea de link exchange…blogul meu este un blog de opinii, pareri, analize in timp ce blogul tau “vinde”. Te rog sa observi ca nici unul din blogurile din blogroll nu vand nimic si de aceea le am acolo. Nu mi-o lua in nume de rau.
  Sper ca vei intelege si nu o vei lua ca si ofensa.
  Am avut propuneri de a pune efectiv reclama pe care le-am refuzat.

Comenteaza si tu