RSS

Ma simt onorat — UPDATE

Sun, Sep 20, 2009

Local, prima pagina

O conferinta/intalnire dedicata exclusiv AHC si Hotelierilor din Cluj.
Persoanele din prezidiu, in afara de mine nu mai au nevoie de nici o prezentare…sunt
onorat sa il intalnesc (nu mai zic ca vom discuta si inainte si dupa intalnire, nu mai
zic ca stam amandoi in prezidiu) pe Bernd Lembcke — vice president Trump Organization
(mai e necesar ceva?), executive director Mar-a-Lago Club –unul dintre cele mai
prestigioase cluburi private din USA si poate din lume? Mar-a-Lago Club
- care apartine de Trump Organization. Mar-a-Lago e singurul club
care a primit 6 Star / 6 Diamond din USA.–eu asa am gasit…
Am sters de pe invitatii locatia intrucat se poate sa se schimbe in cursul zilei de luni.
Orice alt detaliu pana dupa conferinta pe mail! Daca sunt hotelieri care nu au primit
invitatia de participare dar doresc sa participe la intalnirea asta va rog semnalati-mi
pe mail.

Locatia e West City Hotel iar mai jos aveti invitatia catre presa de a participa a doua zi la conferinta de presa. Tare?

Pentru prima dată la Cluj,
un reprezentant al
Trump Organization

MAGNA CONSULTING SA
are placerea sa va invite la
Conferinta de presa care va avea loc Joi, 24 Septembrie 2009,
începând cu orele 9.00 în incinta Hotelului City Plaza din Cluj Napoca,
strada Sindicatelor nr.9.

Aceasta conferinta este prilejuita de vizita Domnului Bernd Lembcke (Executive Vice-President, Trump Organization) care va participa la Masa Rotunda pe teme de Management Hotelier organizata de catre
Magna Consulting
cu suportul Asociatiei Hotelierilor Clujeni (AHC) si al Medas General Contract

Prezenţa Domnului Lembcke este o oportunitate pentru participantii la masa rotunda de a discuta cu un expert de talie mondiala in hotel management despre Trenduri in Industria Hoteliera precum si despre managementul unui hotel pe timp de criza.

La conferinţa de presă Dl. Lembcke cat si Domnii Pepe Petrina (Presedinte Magna Consulting, reputat consultant in domeniul de management hotelier) si Gabriel Predescu (Vice-Presedinte Asociatia Hotelierilor Clujeni, General Manager Hotel Athos, Cluj) vor raspunde intrebarilor dumneavoastra.

Conferinta de presa va fi precedata de un mic dejun incepand cu ora 8:30.

Magna Consulting este o societate pe acţiuni, înfiinţată în martie 2007 de un grup de experţi vizionari care şi-au unit experienţele şi cunoştinţele într-un efort comun. Compania oferă soluţii ce răspund cu succes celor mai importante probleme manageriale: dezvoltarea afacerii, structurarea finanţării, reorganizarea activităţilor, poziţionarea pe piaţă, dezvoltarea resursei umane.
MAGNA CONSULTING este una din cele mai novatoare si capabile companii de consultanta in domeniul hotelier din Romania specializata in cresterea profitabilitatii prin imbunatatirea calitatii serviciilor. Cu un mod de abordare unic si original al oricarui proiect, si experienta de peste 25 de ani in industria hoteliera din SUA, Europa si Asia, MAGNA CONSULTING ofera solutii pragmatice, complete si originale de la concept la implementare.

Asociatia Hotelierilor Clujeni (AHC), infiintata in anul 2008, este o organizatie apolitica, neguvernamentala, non-profit, constituita în vederea îndeplinirii scopurilor si obiectivelor comune ale hotelierilor clujeni precum si pentru promovarea turismului local.
Scopul Asociatiei este reprezentarea identificarea promovarea, sustinerea si apararea sistematica a intereselor economice, profesionale, tehnice sau juridice ale membrilor sai, în vederea dezvoltarii durabile a activitatii specifice, precum si dezvoltarea de parteneriate cu autoritatile publice respectiv companiile private implicate in acest domeniu.

Medas General Contract (MGC) este o companie dinamica si versatila care ofera clientilor din domeniul hotelier solutii complete de suport logistic de la prima faza a studiului pana la inaugurarea hotelului. Medas General Contract proiecteaza si realizeaza designul interior al unui hotel garantind in acelasi timp folosirea corecta a resurselor precum si controlul riscurilor si calitatii. MGC isi asuma controlul tuturor fazelor si activitatilor pentru a putea garanta finalizarea la timp si in parametrii stabiliti din punct de vedere al costurilor aferente pentru orice proiect. MGC ofera o gama larga de servicii de la arhitectura si design interior la grafica si tehnologie.

, ,

1 Comentarii pentru acest post

  1. Ana Says:

    acest eveniment care urmeaza sa aiba loc este un mare UAU si merita/meriti o portie mare de felicitari inca de pe acum. celelalte portii vor veni cu siguranta dupa eveniment :D

Comenteaza si tu