RSS

Ocupat cu multe

Sat, Nov 28, 2009

Diverse, prima pagina

Atatea as fi vrut sa scriu saptamana asta dar pur si simplu nu am avut timp…
Pana peste cap….Prind din ce in ce mai mult drag de activitatea profesorala.
Ce ma uimeste sincer…au avut ca tema de facut analiza pietei hoteliere clujene, dupa ce le predasem produs si analiza produsului si aproape si elementele definitorii ale unei analize de piata. Sincer, pe toti, indiferent ca sunt anul I sau masteranzi ii consider “studii superioare”….
Stiam si ma asteptam la niste teme slabe. O singura persoana a facut analiza SWOT. Niste teme atat de slabe chiar nu asteptam…a mai fost o tema care a facut o analiza bunicica a pietei concurentiale. In rest…praf. Nu stiu daca eu am asteptari prea inalte sau chiar nu au invatat pana acum nimic de o astfel de analiza. Macar pe un fir logic sa fi mers…cate hoteluri sunt, impartirea pe clasificari, tarife practicate (macar pe clasificari daca nu mai in detaliu)–chestii logice. Sunt dezamagit.
Problema e ca isi fura singuri caciula.
Inca ma gandesc daca sa pun suportul de curs pe grup sau nu…nu am nici o obligatie in sensul asta. Le predau oricum mult mai mult (sau mai bine zis amanuntit si la obiect) decat ceea ce ar trebui. O sa pun suportul de curs in ziua examenului sau dupa. Maine le dau bibliografia. Asa o sa ma distrez la examen…”cati metrii patrati trebuie sa aibe o camera de hotel de 4 stele?”
Dragi studenti. Va multumesc ca imi cititi blogul si va rog sa imi luati articolul asta in nume de rau dar…sunt putin dezamagit.

In alta ordine de idei. Articolul scris de “bro” pe blogul de refulare merita citit. Am ras cu lacrimi. In acelasi timp respectivul articol a inregistrat recordul de vizite pe blogul ala…peste 500. Articolul poate fi citit aici.

,

1 Comentarii pentru acest post

 1. Anca Says:

  In primul rand vreau sa te salut d-le Predescu, apoi vroiam sa zic ca nu trebuie sa te mire aceste lucruri, dupa cum bine ai observat si azi vara cand am facut practica la Athos erau o multime de lucruri pe care le stiam doar teoretic sau nu le stiam de loc.
  Eu anul acesta termin facultatea si sincer ma intreb ce o sa pot face mai departe, ca in afara de ce am invatat de la tine la hotel mare lucru nu prea stim.
  La facultate sunt o gramada de materii care nu isi gasesc materializarea in viata de lucrator in turism. sa nu ma inteleaga nimeni gresit, stiu ca trebuie sa cunostem multe lucruri in viata dar daca iti alegi o specializare intr-un domeniu asa de vast cum e turismul trebuie sa iti zica cineva macar lucrurile elementare, dar asta poate pe viitor cand se vor mai schimba mentalitati.
  Pana atunci tin sa iti multumesc pentru tot ce m-ai invatat si sa stii k m-ai facut sa prind drag de munca din hoteluri si sincer ma gandesc serios sa fac masterul pe care il face si Mary.
  o seara placuta!

Comenteaza si tu