RSS

O decizie foarte grea

Mon, Dec 13, 2010

National, prima pagina

Azi dimineata, Hotelul Athos a dat un comunicat de presa, comunicat care va aparea, impreuna cu cateva scurte impresii/interviuri in cateva publicatii.
Da e adevarat.
“Dorim sa aducem la cunostinta schimbarea de management la Hotel Athos. Functia de director ocupata pana in prezent de dl.Gabriel Predescu va fi preluata de domnisoara Maria Liana Timis. Maria Timis s-a nascut pe data de 21 februarie 1984 si a absolvit cursurile Universitatii Babes Bolyai – Facultatea de Bussines sectia Management Hotelier. Face parte din echipa Athos din anul 2008 ocupand diferite functii pana in prezent. Totodata dansa ocupa si functia de secretar general al Asociatiei Hotelierilor Clujeni.
Proprietarii Hotelului Athos doresc sa multumeasca dlui Predescu pentru activitatea dansului si sa-i ureze mult succes in proiectele sale.”

E o despartire grea dar naturala. Normal ca Athos ramane casa mea si locul meu de suflet, alaturi de alt “edificiu clujean” pe care il cunosc in cele mai mici detalii. E locul unde m-am simtit cel mai bine, unde am desfasurat cele mai multe proiecte. Am avut libertate. Familia Poienaru este inca de cand am inceput sa lucrez pentru dansii, si ne-am cunoscut, cea mai frumoasa familie pe care am cunoscut-o si din care ma bucur sa fac parte. Le multumesc pentru tot ce au facut pentru mine si nu numai. Ma simt bucuros ca i-am intalnit.
Voi ramane o perioada in cadru pana se face toata tranzitia, voi ramane “consigliere” permanent la Hotelului. Voi veghea :) .

Ma bucura enorm ca in locul meu “vine” Maria. O stiti pe Maria?! E acea studenta la Management Hotelier care a venit, in urma unor “interventii” ale unui prieten in practica la Athos. Si a venit sa invete. Si a venit micuta, 3 luni de zile, zi de zi, aproape in acelasi program cu mine sa invete. Fara pretentii financiare sau de alt fel. Si a invatat. Apoi a ramas angajata a hotelului. Si a evoluat. Si a cunoscut toate departamentele. Si a invat si pe altii…si a crescut. Acum a ajuns in pozitia pentru care s-a pregatit, pentru care a invatat. EU cred ca va fi mult peste asteptarile tuturor.

Ce voi fac eu?! Inca nu pot spune…dar. E un ceva tare tare de tot. Si normal, ramanem in continuare la Facultate si la AHC. Si nu numai….o sa fie extrem de interesant.

, ,

3 Comentarii pentru acest post

 1. Bogdan C. Says:

  Succes!!!

 2. Maria Timis Says:

  Multumesc din suflet pentru aceste vorbe frumoase, pentru increderea acordata din prima zi in care am trecut “pragul” hotelului… multumesc pentru incurajarile de-a lungul anilor, multumesc pentru ca ai facut posibila aceasta evolutie, multumesc pentru sustinere etc … multumirile ar putea continua pana la epuizarea spatiului si nu numai :)))
  Ma bucur foarte tare ca am avut ocazia sa te cunosc, ca mi-ai fost derector, indrumator si sper sa-mi ramai prieten.
  Dl Predescu mult succes in tot ceea ce iti propui…
  MARIAn :)))

 3. Petronela Says:

  Felicitari Mariei si “Succese” domnule Predescu!!!

Comenteaza si tu