RSS

Mi-a crescut inima…dar m-am linistit apoi

Sat, Aug 22, 2009

Local, prima pagina

Aseara, la o bere rece rece, din fundul frigiderului, un prieten, implicat in viata orasului Cluj Napoca, la mai multe niveluri si in mai multe feluri, mi-a facut, timpul unei discutii total amicale si fara nici un fel de periaj, daca stau bine sa ma gandesc eu ar trebu sa-l perii pe el nu invers, o afirmatie care m-a facut sa fiu mandru de mine: “Bagh tu stii ca ai lasat si facut ceva extraordinar pentru Clujul asta?! Stii ca ai facut ceva deosebit pentru el?!”. Brusc m-am gandit la cati copaci am plantat, la munca voluntara depusa, la pregatirea studentilor, la implicarea mea, mai mica sau mai mare in comunitate, la angajarea in discutiile cu administratia publica etc. Nici vorba.
“Bagh…nicaieri in Cluj nu poti sa bei un ceai asa cum se bea in xxx. Tu ai fost cel care a adus ceaiurile alea, metoda de prezentare, metoda de servire. Nu ma duc niciodata acolo sa beau bere sau altceva ci sa beau ceai asa cum ai facut tu atunci.Inca se mai pastreaza metodele dar e clar ca s-a pierdut touch-ul. Dar e in continuare cel mai bun ceai din Cluj, cea mai buna metoda de prezentare si vanzare. Orice delagatie care imi vine o duc acolo sa bea ceai. E un punct de atractie atunci cand vizitam Clujul”.
Tin minte ce munca titanica si ce costuri au fost. Adevarat ca metoda de prezentare, metoda de servire si ceaiurile erau ceva deosebit la ora aceea in Cluj. Metoda de prezentare si servire cred ca si acum e ceva deosebit.
Dar mi-a placut cum a zis el…mi-a mai zis cineva dar nu sub forma asta…
Ma dau putin mare.
Am un proiect acum…chiar ca va fi ceva pentru Cluj Napoca! Sa vedem daca si iese.
Va salut. Ma duc la distractie

Comenteaza si tu