RSS

Iron Maiden la Cluj Napoca

Wed, Aug 11, 2010

National, prima pagina

Este cel mai mare concert care se tine in afara Bucurestiului de la revolutie inspre zilele noastre. E inutil sa mai zic eu ce trupa e Iron Maiden…ii ascultam la varsta la care toata lumea asculta si se falea cu Metallica dar erai “rafinat” daca ascultai Iron Maiden. Ii ascult si acum uneori dar nu in mod repetat. Oricum cand aud o melodie a lor la radio dau mai tare! Si nu as rata un asa concert pentru nimic…
Dar sa trecem la turism…am dat ieri un interviu pentru Realitatea TV si unul pentru Ziua de Cluj cu acelasi subiect “Concertul Iron Maiden pentru hotelieri” (pun link mai jos)…realitatea a preluat integral si chiar “a dat” in autoritatile locale, Ziua de Cluj a preluat bine dar a omis o comparatie–inteleg omisiunea si e chiar super ok. Domnisoara Restea are tot respectul pentru ca SCRIE de problemele hotelierilor cu atata ardoare cu care o face de cel putin 1 an si jumatate, poate mai mult. Multumim.
Acum…reiau ideile exprimate in interviurile si discutiile purtate:
– Iron Maiden este cel mai mare eveniment de genul in afara Bucurestiuliu si ar trebui sa fim mandrii cu asa concert
– concertul Iron Maiden este in weekend cand hotelurile clujene sunt GOALE de bate vantul
– concertul Iron Maiden este de o amploare atat de mare incat avand in vedere perioada, numarul de camere retinut si numarul inoptarilor, sunt ABSOLUT SIGUR ca e e mai mare decat TIFF-ul mult laudat si sustinut din bani publici! Da. E mai bun decat TIFF! sa va zic de ce…tiff anul asta a umplut doar 4 hoteluri(1 singur mare restul de dimensiuni medii) pe 5 zile–in cursul saptamanii intro perioada oricum buna…si cred ca exagerez cand zic 5 zile ca din cate stiu nu au fost 5 zile de 100%.Bun. Iron Maiden vine in weekend, in august, in post. :). Simpatic. Si umple 2 hoteluri de dimensiuni mari din care unul pe vreo 5 zile cel putin cu peste 80 camere, al doilea ceva de genul. Restul, nu exista hotel in Cluj care sa nu depaseasca in weekendul respectiv gradul de 50%…in mod normal e cel mult 10%. Taote hotelurile…hostelurile nu mai au nici o camera. La noi, la ATHOS e 100% pe vreo 4 zile. Deci, desi Tiff tine mai mult, pentru hotelieri, restaurante, baruri e mai slab decat un MEGACONCERT! Ca numar de innoptari sunt convins ca tot MEGACONCERTUL IRON MAIDEN are mai multe. Si e in weekend frate…in post…in august
– in ultima perioada Cluj Napoca a devenit cunoscut pe plan national si international ca “orasul petrecaretilor si al petrecerilor”. Asa e. Sydney Morning Herald a introdus Clujul intr-un top al celor mai necunoscute orase din Europa cu recomandarea de A FI VIZITAT OBLIGATORIU si spun ei acolo de ce..link mai jos… faptul ca se trezesc australienii sa zica “vizitati Clujul” faptul ca sunt straini care folosesc zborurile low cost pentru “party in cluj napoca”, faptul ca prietenii si cunostintele noastre a celor din Cluj ne zic “abia astept sa vin la Cluj…am auzit de clubul x, de distractia y.vreau sa vad clujul” si faptul ca un asemenea concert aduc atatia bani intregului oras de la afacerile private pana la autoritatile locale, ar trebui sa dea de gandit acestor AUTORITATI LOCALE CARE NU FAC NIMIC pentru orasul Cluj Napoca — destinatie turistica!! Autoritatile locale, in frunte cu al nost brav primar au urlat an la randul ca Municipiul Cluj Napoca nu e destinatie turistica…BA DA este si trebuie sa va demonstreze altii!!!
– cu implicarea autoritatilor locale in astfel de evenimente, Clujul chiar ar putea deveni capitala distractiei din Romania. Avem aeroport international cu super low costuri, avem locatii, avem ce arata!
Articol Ziua de Cluj disponibil aici
Articol “orasul pretrecaretilor” citynews disponibil aici
Articol Sydney Morning Herald disponibil aici

Si o sa mai gasiti si in ziua de cluj si adevarul si romania libera.

, ,

Comenteaza si tu