RSS

Interesant — Victor Ciutacu

Wed, Oct 20, 2010

National, prima pagina

Nu il pretuiesc pe dl Victor Ciutacu. Pe alocuri imi este chiar antipatic rau de tot. Dar ce e al lui e al lui.
Am comentat si pozitiv si negativ pe blogul lui.
E “tatic” cateodata, iar cateodata e cel mai mare tonamat, imbecil si arogant om pe care l-am vazut.
In fine. Ce e al lui e al lui.
O exclusivitate fantastica (mi se pare mie cel putin) dupa toate cele spuse atat de dansul cat si de dansa–dna Elena Udrea dar si il citez exact pe dl Ciutacu: “Elena Udrea a acceptat invitaţia mea la Vorbe grele. Motiv pentru care, vineri, de la ora 23, pe Antena 3″ si tot dansul face si o invitatie interesanta: “să-i adresaţi întrebări, evitând mitocăniile”
iata intreg commentul meu: ” Felicitari pentru emisiune
1) de ce in Romania, desi Turismul a fost declarat “prioritate nationala” nu se procedeaza ca in alte tari (turcia, bulgaria, grecia, croatia etc) cu facilitati fiscale celor ce fac incoming si cu absolut “nefacilitati” fiscale celor ce fac outgoing?! in turcia in ’89 s-a dat turism encouragement law iar apoi a fost “updatata” in 2005 si tot asa in celelalte tari
2)de ce sustine inclusiv dansa ca exista cea mai mare evaziune fiscala in turism?!hoteluri?! nu crede ca ar trebui impartit acest turism in 2 categorii: bussines si travel?! bussines nu exista evaziune (orasele unde turismul se bazeaza pe turism de businness–80% din RO). Evaziune exista la restaurante dar si aici e aceeasi poveste cu impartirea in 2 categorii.Studiile din minister arata clar UNDE e evaziune si unde NU e pentru ca e aproape de IMPOSIBIL
3) dansa are afaceri in domeniu…directorul dansei de hotel e mai bun decat toti consilierii angajati pe criterii de cumetrie!!!sa-l intrebe si pe saracu’ ala ce si cum!!nu il cunosc pe directorul dansei dar ii cunosc foarte bine cativa consilieri care sunt cel mult de nota 1…ca 1 se da din oficiu.
va multumesc”
Am mai pus si niste linkuri catre niste articole scrise aici dar banuiesc ca o sa le citeasca dansul…
Aici aveti direct pagina.

Adresati intrebari…pe pagina dlui Ciutacu — sunt convins ca pe unele le va pune pe altele nu, fie aici dar va rog daca lasati intrebari pe blogul lui ciutacu sa mi le spuneti si mie sa le stiu…ca nu intru de 1 miliar de ori sa citesc toate commenturile de acolo. Oricum veti observa ca majoritatea intrebarilor nu au nici o legatura cu turismul sau cu faptul ca dna Udrea e in momentul de fata Ministru al Turismului.

, ,

2 Comentarii pentru acest post

 1. gicacontraeu Says:

  Eu eram si inca mai sunt un fan Antena 3.
  Victor Ciutacu a inceput sa-mi zdruncine acest sentiment prin “politica” de pe blogul sau.
  Dupa ce a fost Vantu la “Vorbe Grele” am stat toata noaptea cu “capul in veceu”.
  Si Vineri vine Nuti!
  Sa intoarca oare Mogulul armele?

 2. Cristi Says:

  Cum a fost? N-am intrat la timp pe articolul tau si nu am prins emisiunea.

Comenteaza si tu