RSS

Initiativa de laudat

Mon, Apr 26, 2010

Diverse, prima pagina

Intre 10 si 16 mai va avea loc cea de-a treia ediţie a evenimentului „Zi-le de Turism – Săptămâna Turistului Clujean” . Evenimentul este organizat de Organizaţia Studenţilor pentru Turismul Românesc. Niste baieti super ok care chiar isi doresc ceva din tot ce inseamna “turism”. Ideile sunt bune, mai mult de atat chiar daca destul de greu de realizat. Cred eu. Oricum le tinem pumnii.
In data de 12 mai impreuna cu cel putin un coleg vom tine o sesiune de comunicari in cadrul evenimentului la invitatia Organizaţiei Studenţilor pentru Turismul Românesc.
Totodata ma gandesc ca in cazul in care in acea perioada continui “Turul castelelor si cetatilor din jud.Cluj” — un tur pe care l-am inceput dupa ce am citit tot catalog editat de echipa de la clujonline.com, un tur excelent, le voi oferi si catorva “norocosi” 3-4 locuri in acest tur.
Dar mai bine cititi direct aici depsre ce e vorba.

O sa scriu si un articol despre acest tur pe care il fac dar dupa ce termin. E in acelasi timp de ras, de plans, de admirat si de injurat!
Dupa ce emisiunea de la Antena 1 va fi disponibila la dansii pe site si voi avea si acordul realizatorilor voi posta un link catre emisiune.

Inca nu functioneaza RSS asa ca rog pe toata lumea care doreste sa se aboneze sa trimita un mail la [email protected] sau [email protected]

, ,

1 Comentarii pentru acest post

  1. Gabriela Says:

    Un tur al castelelor? As mai face si eu unul :) , daca iti raman locuri. As mai merge si in Alba inca o data, nu doar in Cluj. Dar doar in locurile unde situatia este buna, in celelalte, ma doare sufletul.

Comenteaza si tu