RSS

Infochioscurile turistice ale Primariei Cluj Napoca

Mon, Jan 3, 2011

Local, prima pagina

Si zic ale Primariei ca ale turistilor (?) sau cetatenilor clujeni nu sunt…ar fi ale lor daca ar fi functionale, daca ar fi utile, daca ar fi usor de folosit etc.
Am scris multe articole pe tema infochioscurilor amplasate prin oras de catre Primaria Cluj Napoca si apoi am considerat ca, degeaba(dati un search). Infochioscurile astea au costat cetatenii clujului si taxa hoteliera (ca hotelierilor li s-au scos ochii pe faza asta) o carca de bani! Nu am chef sa fac o comparatie cat costa un astfel de infochiosc in alte tari (mai putin de jumatate de cat au costat astea) si astfel sa se faca insinuari ca licitatia a fost masluita si cineva a luat un comision frumusel…nu vreau.
Sunt complet inutile. Pentru cine sunt ele amplasate?! Turisti?! Aia de bussiness?! Sau stie primaria alti turisti pe care hotelierii nu-i stiu?!
Nu functioneaza. Nu stiu daca e un simplu ghinion dar eu de cate ori am incercat sa “lucrez” cu un infochiosc nu functiona…
Mobilier urban. Nici macar nu sunt frumoase sau se integreze in peisaj.
Dar urechistii aia din primarie despre care vorbeam intr-un articol anterior si in principal majoritatea celor care se pronunta pe tema “ce a facut municipalitatea pentru turismul clujean”, bifeaza pe nerasuflate, cu poezia invatata pe de rost : infochioscuri! Si incep si zic cate sunt, unde sunt…le tai ca “bai pulica alea nu functioneaza mai niciodata” si se scuza “mda…e o problema tehnica dar fiind in garantie firma care se ocupa va remedia.Nu costa nimic. Sunt in garantie.” Bai bai bugetarule care esti tu bugetar si ti s-au taiat veniturile cu 25% dar te plimbi in masini de lux, mananci numai prin carciuni de lux, iti cumperi apartamente cand acum 4 ani nu aveai bani de tigari, dar esti in comisii de licitatii, banii aia dati pe infochioscuri…nu raspunde nimeni pentru ei?! Sunt in garantie…ar trebui extinsa garantia cu exact ziele de nefunctionare ale infochioscurilor. Dar voi nici asta nu o stiti…cate zile de nefunctionare?! O sa va treziti peste putin timp ca alea nu mai sunt in garantie si chiar ca o sa avem mobilier urban foarte prost, urat si scump…
De fapt schema cred ca e alta…cand ies din garantie…o sa trebuiasca sa platiti interventiile de reparatii! Fie la aceeasi firma care le-a pus fie la alta…gasitit voi alta…v-ati scos! Alta conducata la care sa conectati un furtunel si sa picure din cand in cand. Ca doar picura din taxa hoteliera si din buzunarul clujenilor! O sa incerc sa imi fac o firma care sa repare infochioscurile…facem parandaratul impreuna?!
La multi ani.

Uitasem sa scriu…daca urmariti declaratiile administratiei locale pe aceasta tema ele seamna in proportii covarsitoare de la prima zi a doritei functionari pana azi…dati un search la mine, in citynews.ro si in ziua. Merita. O sa radeti! Si city news scrie foarte bine aici pe finalul articolului.

P.S. avand in vedere ca inca nu functioneaza functia de abonare la articole direct pe site, cei care doriti mail cu instiintare de fiecare data cand apare un nou articol va rog mail cu titlul “ABONARE” la [email protected]

, , ,

Comenteaza si tu