RSS

Genetyp si Hostware SCUZE

Sat, Sep 26, 2009

Local, prima pagina

Stiu ca au fost foarte citite posturile legate de Genetyp si Hostware. Pe langa comentariile din posturile respective, am primit surprinzator de multe mailuri.
In premiera, si sper pentru ultima oara, am scris pe acest blog la modul negativ despre un prestator in speta Genetyp si un produs , in speta Hostware. Am scris asa cum am simtit, cum am trait si exact ce aveam de scris. Fiind un blog personal imi si asum 100% cele scrise si raspund pentru ele.
Dupa intalnirea cu dl Jeler — administrator Genetyp, recunosc ca interactiunea este radical schimbata! Genetyp sunt acum pozitivi si au facut aproape totul asa cum a spus dl Jeler. Spun aproape pentru ca nu sunt destul de informat inca sa ma pronunt daca legatura cu winmentor intarzie din cauze Hosware sau winmentor sau chiar a celor interesati de aceasta legatura. Nu stiu nu vreau sa ma pronunt.
Comunicarea dintre prestatori si beneficiari s-a imbunatatit numai dupa discutia recunosc dura, dintre mine si dl Jeler.
Este in momentul de fata o relatie normala asa cum ar trebui sa fie intre niste parteneri de 3 ani de zile.

Totusi, din respect pentru voi, cei ce ati citit acele posturi, din respect pentru cei ce au comentat acele posturi si din respect pentru cei ce ati trimis mailuri, din respect pentru mine si pentru ceea ce eu cred sau am crezut la un moment, pentru opiniile mele, nu am sa scot acele posturi. Dupa operatie si cand am iesit din spital am zis ca o sa le scot…asa cum nu accept linkuri comerciale (platite) asa cum nu accept (inca) reclama nu voi scoate nici niste articole pe care le-am publicat.

Imi cer totusi scuze ca am zis ca le voi scoate!

Genetyp este o firma care isi apara produsul, Hostware, si care din nefericire a ajuns la un moment dat intr-un conflict pe care nu l-a gestionat cum trebuie. In momentul de fata relatia este una absolut normala!

, , ,

3 Comentarii pentru acest post

 1. Andrei Bondor Says:

  Buna ziua.
  pentru a completa poztia dvs fata de Genetyp , va anexez condamnarea lui Jeler Claudiu,Korosi Sandor, Zold Ludovic la 3 ani cu suspendare si plata daunelor de 905.000 lei in cazul penal de mai jos
  pentru detalii va stau la dispozitie 0728110311

  20/11/2009 în vederea audierii martorilor Amânat
  09/12/2009 ÎN VEDEREA ADMINISTRĂRII PROBATORIULUI Amânat
  18/01/2010 Amânat pronunţarea la data de 02.02.2010.

  Încheiere
  02/02/2010 Condamnă fiecare inculpat la o pedeapsă de 3 ani închisoare cu suspendare sub supraveghere. Obligă inculpaţii, în solidar la plata sumei de 905.223 lei către partea civilă cu titlu de despăgubiri materiale. Obligă fiecare inculpat la plata sumei de 2000 lei, cheltuieli judiciare avansate de stat. Respinge cererea părţii civile de acordare a cheltuielilor de judecată, ca nefondată. Respinge cererile inculpaţilor de acordare a cheltuielilor de judecată, ca nefondate. Respinge cererea avocatului ales al inculpaţilor de scutire sau reducere a amenzii judiciare aplicate prin încheierea de şedinţă din data de 20.11.2010. Soluţionare

  http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=30&d=MzAwMDAwMDAwMDAyMzMzNQ**

  din dosrul Tribunalului Timis

 2. G. Predescu Says:

  @andrei bondor–eu stiu enorm de multe pe care nu le-am publicat in legatura cu acest lucru.Am primit o gramada de alte comentarii si descrieri care in schimb au solicitat sa nu fie publicate ci doar mi-au fost aduse la cunostinta in caz ca am nevoie sau…dumneavoastra nu ati solicitata acest lucru si de aceea am “approuv”-at comentariul. cu siguranta potentialii cumparatori vor sti ce au de facut.
  multumesc

 3. G. Predescu Says:

  linkul trimis de dvs nu functioneaza dar asta da

  http://www.firme.info/procese/dosar-proces-5290-30-2008-timis-30jni2.html

Comenteaza si tu