RSS

Genetyp, Hostware sunteti chiar nasoli!!

Tue, Sep 8, 2009

Local, prima pagina

Asta e spatiul meu, imi asum ce scriu aici si culmea, scriu ce vreau!!!
Dupa ultimul incident cu Genetyp, bineinteles ca am inceput sa fac lobby negativ. Si va anunt domnii mei ca degeaba incercati sa obtineti contractul pe investitia ce se desfasoara la munte, se deschide la iarna si continua pe inca cateva constructii. Tot de mine dati si acolo si tot “consiglieri”!! Si stiti ce?! Avand in vedere cat sunteti de slabi, cat e de nasol programul, cat e de scump, nu trebuie sa fac nimic decat sa explic faptul ca exista alternative PROFESIONALE mult mai bune si mai ieftine. Sa nu va mai zic ca am o relatie excelenta cu alti concurenti ai dumneavoastra care au echipat mult mai mult decat dumneavoastra in Cluj — orasul de obarsie al Genetyp! Mi-ar fi rusine! Numai argumentul ca x,y,z,t,,w din Cluj au acel program (x,y,z,t,w sunt referinte hoteliere serioase in Cluj) pune pe ganduri orice investitor in hotelarie care are pe cine sa intrebe! Si sa va mai zic unul pe care il incercati sa il echipati si depinde iar de “consilierea” mea?! Chinuiti-va!
Experienta voastra in Horeca, este egala cu a mea! 9 ani…problema e ca de mine nu poate nimeni sa zica nimic rau; pe cand de voi, nu o zic numai eu…chiar: ultima varianta hosware mai da erori in limba maghiara voi fiind atat de incompetenti incat nu l-ati tradus tot?! dar de calculat…calculeaza corect acum sau tot mai are “scapari”? De fapt nu sunt scapari…nu stiu prostii de angajati ai hotelurilor sa lucreze cu el. Sictir!
Ne intalnim curand! Chiar voi spuneti ca, contractul de asistenta si nu mai stiu cum l-ati denumit voi ca voi sunteti mai smecheri si nu i-ati zis contract de service, in urma caruia vi s-a solicitat o interventie este valabil dar nu binevoiti sa dati asistenta necesara!! Si trimiteti o adresa in care mai faceti si misto in acest sens. Imi cer scuze ca s-a incurcat contractul de service cu “asistenta tehnica in exploatare software specializat”. Dar nu o sa imi cer scuze cand spun ca sunteti de cacat si ca dati, ca de obicei vina de angajatii care lucreaza si interactioneaza cu Hostware si Genetyp! Zerouri absolute. Pe cuvant ca in maxim 2 luni o sa platesc eu, din banii mei sa nu va mai vad!!!
Vreti sa ne intalnim?! Ne intalnim dragii mei. Abia astept sa vad cum dati din nou vina pe angajati, pe proasta pregatire si altele…noi suntem de vina nu voi si interventia! Clar ca noi suntem de vina! Doar am fost atat de prosti incat am cumparat Hostware si Genetyp!!
Daca contractul e valabil…de ce nu dati nasoilor asistenta?!?! Ca asa vreti voi?! Asteptam cu zilele o interventie la Athos ca voi nu erati in stare si in timpul asta stateam cu receptia in aer…mictionam-as pe contractul si pe serviciile si pe produsele voastre.
Apropo: dati un search in google dupa “genetyp” si dupa “hostware”….urca incet incet pana va fi chiar pe locul 2…sau 1…sau sa imi achizitionez un link platit?! Si urca si urca si urca si tot mai multi au referente reale despre Genetyp si Hosware…si tot mai multi si tot mai multi au referinte reale.

, ,

Comenteaza si tu