RSS

Felicitari

Fri, Mar 12, 2010

Local, prima pagina

Scriam intr-un articol de o super miscare de personal in piata hoteliera Clujeana.Cea mai tare din ultimii ani, cea mai tare cred de cand lucrez eu in industrie.

Domnisoara Anca Popovici a parasit Opera Plaza unde era inca de la deschidere in favoarea City Plaza.
In opinia mea cele doua hoteluri sunt clar cele mai tari pe piata in Cluj si erau si singurele concurente in segmentul respectiv. Alti concurenti nu sunt acolo unde sunt City si Opera. “Poa” sa uite restul ca nu sunt acolo. Restul jucam in alta liga…

Practic City nu a luat doar unul din cei mai buni oameni de vanzari din Cluj Napoca ci a luat cel mai bun om de vanzari al singurei concurente! Superb si de admirat! Ca intre Real si Barca…cumperi de la echipa adversa care iti e si singurul adversar adevarat cel mai bun jucator!
Echipa care este acum la City este iarasi una de admirat: Nina Moldovan, Cosmin Sindean si Anca Popovici. Pana la urma era si normal ca o data cu noua deschidere a City Plaza, aripa noua, centrul de SPA, iminentele deschideri ale Grand Plaza, Ramada care o sa joace in aceeasi liga, City sa isi consolideze echipa si sa fie un cel putin un pas in fata concurentei. Gandirea vizionara a facut mereu diferenta!
O echipa care va face viata grea oricarui jucator in segmentul respectiv. Va fi interesant ce va face Opera…vom analiza si acest aspect.
Ii felicit pe colegii mei si le urez mult succes! Succes pe care sunt sigur ca il vor avea! Bravo!

P.S. Stiam de miscare de foarte mult timp dar nu am vrut sa scriu fara acordul si fara oficializarea clara a miscarii.
Si
P.S.S o citez pe Anca: ” Apropo de echipa sa stii ca am gasit aici o echipa extraordinara cu oameni foarte bine pregatiti si cu adevarat profesionisti.” Sunt absolut convins draga Anca. Acum, pe praful asta, numai cu oameni profesionisti si bine pregatiti poti sa rezisti..dar sa fi in top?!?! Numai asa! Ma bucura ca din ce in ce mai multi detinatori de afaceri au inceput sa inteleaga aspectul asta.

, ,

Comenteaza si tu