RSS

Conferinta si Bastionul Croitorilor

Fri, May 15, 2009

Local, prima pagina

Miercuri 20 mai, incepand cu ora 11:00 impreuna cu colegul meu de la City Plaza, Cosmin Sindean, voi sustine o conferinta in cadrul targului Hotel & Catering din cadrul Expo Transilvania. Tema este “Hotelurile si criza economica.Strategii de adaptare. Am mai scris despre conferinta aici.. Va invit atat sa vizitati expozitia cat si sa luati parte la conferinta. Promitem ca va fi interesant. Cosmin va vorbi despre subiect la nivel national iar eu la local.Interesant. Cei care doresc invitatii mail la [email protected]
Azi s-a inaugurat Bastionul Croitorilor. citynews.ro are un articol pe aceasta tema care poate fi citit aici.
Ma bucura foarte mult faptul ca in sfarsit e gata de vizitat, amenajat, un obiectiv de care trebuie sa fim mandrii si un obiectiv care merita toata promovarea si atentia.
Ma intristeaza faptul ca la taierea panglicii, la prezentarea oficiala a bastionului, care reprezinta un punct de interes turistic, nu a fost nimeni din turism invitat; sau cel putin eu asa stiu si eu asa vad din poze. Daca cei implicati in turism si in cazul acesta sunt mai importante agentiile si ghizii nu au fost invitati oare cine o sa faca promovarea acestui obiectiv?!Nu noi, cei implicati in turism, agentii, ghizi, hotelieri ducem de fapt turistii acolo?Nu noi facem turul orasului, tur din care nu lipseste niciodata bastionul croitorilor?! Cred ca ar fi trebuit sa fie prezente si cateva persoane implicate in turism.
Sper ca a fost o greseala a organizatorilor si sper ca ne vor face o surpriza; ne vor invita special numai pe noi la un tur de bastion si la o prezentare a obiectivului. Cel putin eu asa cred ca trebuie facut.
Am spus despre aceasta greseala si despre rationamentul meu in acest caz unui prieten care pe langa ca mi-a dat dreptate are si posibilitatea de a spune aceste lucruri celor responsabili. O va spune si sper sa fie luat in seama.
Daca acest lucru nu se va intampla, lucrurile sunt clare. Tot noi trebuie sa ne ocupam singuri; asa a fost mereu dar sper din tot sufletul sa se schimbe ceva mai repede.

, , ,

2 Comentarii pentru acest post

  1. idaho Says:

    As propune sa inregistrezi conferinta sa o putem vedea si noi… :)

  2. me Says:

    multam de idee. o sa inregistrez si oricum am inteles ca apare pe mai multe posturi, nu integral dar ideile de baza. cateva idei si inceputul mi-am propus sa le pun aici http://gabrielpredescu.ro/discursidei-conferinta-expo-transilvania.html

Comenteaza si tu