RSS

Placut surprins

Tue, Nov 30, 2010

Recomandari, prima pagina

Duminica Restaurantul Hotelului Athos**** a fost gazda botezului fiului lui Cosmin–bucatar la Athos. De Cosmin nu ati citit pana acum ca si personal al hotelului. Ati citit de maestrul Eugen si doctorul Sami desi despre absolut toti care lucreaza aici as putea scrie pagini intregi. Despre ei ca oameni si despre ei ca profesionisti, colegi etc. Cu timpul.
Cosmin e un bucatar foarte bun. Nu glumeste niciodata cu munca, isi face treaba foarte constiincios. Are si defecte ca noi toti de altfel. Dar asa cum sunt toti de aici, adica super ok, intotdeauna m-am putut baza, ata eu cat si restul colegilor pe serviciile lui si disponibilitatea lui. Are niste glume celebre in cadrul unitatii una care a dus la aruncatul telefonului meu (regretabil dar pe moment nu am mai gandit limpede) cand in urma raspunsului lui “tu!” un ospatar a plecat brambura si alta cu “labarelele” dar despre astea poate alta data…
Bun. La botez, Cosmin si-a adus niste prieteni bucatari care au facut ei acolo tot…
Bun…in urma acestui botez, la care cu regret dar chiar nu am putut sa particip, Athos s-a ales cu un preparat nou. Senzational si absolut unic. Doresc sa spun ca in sutele de mese organizate la care am luat parte — de la coktailuri simandicoase, deschideri, receptii sau primiri, nunti cu staif etc– nu am intalnit acest preparat. Ca si continut, sa zicem ca l-am intalnit desi nu in continutul in care il vom face noi ci doar semanator! Ca forma si prezentare niciodata! Stiu ca cel putin in Cluj Napoca vom fi singurii care o perioada vom avea acest preparat. Sa va zic…e vorba, in mare de piept de pui, gorgonzola/cascaval afumat bla bla si pane. Nu o sa va zic decat la cerere reteta exacta, forma de prezentare si fluxul tehnologic! O sa o zic la cerere promit! Intra in formarea unei gustari reci sau pe bufetul rece. Senzational. Si va recomand sa-l incercati la primul eveniment organizat de si la Athos (caci il voi recomanda la orice eveniment).
Bravo baieti! Zilnic invat si aflu ceva nou!

P.S. Pentru abonare newsletter ori de cate ori e scris un nou articol va rog mail cu titlul “abonare” la [email protected] — asta ca tocmai am fost intrebat

,

Comenteaza si tu