RSS

Buscat Resort — da e true

Thu, Feb 11, 2010

National, prima pagina

De mult nu am mai scris pe blog. Scuze. Dar am fost atat de ocupat si de plin de una alta ca abia acum am reusit; mi-am propus de ieri seara ca trebuie sa mai scriu.
In urma multor multor telefoane si intrebari m-am decis sa scriu despre Buscat Resort. Da, e adevarat, lucrez si pentru Buscat Resort. Nu mai e un secret asa ca tocmai de aceea m-am hotarat sa scriu. A fost un mic secret datorita solicitarilor investitorilor de a nu se face cunoscuta echipa care lucreaza acolo. Nici acum nu e cunoscuta in intregime si asa va ramane pana proprietarii decid altceva.
Din pacate si in acelasi timp din fericire se stie ca eu lucrez si pentru Buscat Resort. Pentru ca eu trebuie sa iau legatura cu multi prestatori, sa ma ocup de lucruri “publice” si nu numai si asa mai departe. Asa ca pentru cei care ma suna, cei care sunt atat de curiosi: scuze ca nu am spus, 1 nu prea imi place sa ma laud si 2 asta a fost si este in continuare dorinta proprietarilor, investitorilor si in acelasi timp DA lucrez si la Buscat Resort.
Am pus de ceva vreme de cand a inceput optimizarea site-ului acolo la blog roll “implicat in: Buscat”. Informatii mai gasitit si prin presa dar putine ca asa se doreste.
Ce se intampla la Buscat Resort?! Pai in primul rand puteti vizita site-ul accesand link-ul de la “implicat in: Buscat” .
Explicatii asa pe scurt de la mine: se face o statiune complet noua, langa Baisoara care va avea: 3 partii de schi insumand putin peste 3 km domeniu schiabil; singurele partii suspendate din Romania (ele traverseaza un drum judetean pe poduri suspendate) singurul telescaun din Mtii Apuseni(capacitate de 1500 per/h); parcari; patinoar, zorbing, tubing, down hill, 2 restaurante, 1 pensiune de 18 camere, 1 hotel de 90 camere, open air grill, etc etc in principal cam a doua investitie din judetul Cluj in turism!
Faza la care suntem acum cu lucrarile: cu putin noroc ii dam drumul sezonul asta, cel putin un soft opening!
Va mai povestesc una alta in timp.
Trebuie sa ma apuc e lucru ca nici Athos**** nu poate astepta!
Bine v-am regasit!

, , ,

1 Comentarii pentru acest post

  1. danutz Says:

    Super tare… chiar nu stiam de asta! Abia astept sa dau o tura pe acolo. Sa ai bafta in acest proiect!

1 Trackbacks pentru acest post

  1. Blog de turism » Blog Archive » Ce am citit 16.02 Says:

    […] Gabriel a scris câteva cuvinte despre un proiect foarte interesant. Buscat Resort. […]

Comenteaza si tu