RSS

Back to civilizatie

Sat, Jul 25, 2009

Diverse, prima pagina

Am revenit in civilizatie! Nasol. As mai fi stat acolo cel putin toata vara!Recomand cu incredere oricui, fie ca vrea sa mearga singur, cu baietii sau familia.
Dar sa va zic unde! La Gura Portitei! In aceeasi locatie o sa descoperi ca poti avea mare, delta, lac si canale! O plaja excelenta, ingrijita si curatata, liniste. Suma avantajelor depaseste cu mult suma dezavantajelor. Marea e superba. Canalele lacului iti ofera atat liniste, umbra si racoare cat si distractie. Trage pestele la greu!!
Din orice punct al tarii (aproape) recomand traseul Brasov–Intorsura Buzaului–Buzau–Braila–trecere bac–Tulcea–Babadag–Jurilovtca.Traseul Intorsura Buzaului–Buzau este cel mai pitoresc traseu din Romania.Cel putin pentru mine.Drumul excelent!Pana in Jurilovtca, unde de la intrare pana in parcarea privata unde uiti de masina pana la finalul sezonului ai absolut toate sansele sa iti rupi masina.
De la Jurilovtca pana la Gura Portitei te asteapta un drum de 1 ora jumate cu vaporul pe lac.Superb. Pe langa mare, lac, delta, canale ai 3 terase si agrement acvatic — hidrobiciclete, barci de tot felul, scutere etc.Daca mergi doar la mare, te plictisesti dupa 4-5 zile Nu exista divertisment in afara de cele 3 terase; dar daca iesi pe lac, canale, la pescuit, nu iti ajung 10 zile. Wireless din plin. Restul…nimic.Nu poti sa cumperi nimic, de nicaieri in afara de cele 3 terase. Berea e ieftina, apa e scumpa.
Bine v-am regasit si merita!!

, ,

Comenteaza si tu