RSS

Atat…

Ziua de Cluj e singurul ziar interesat…scrie si citynews pe teme de turism, si o face extraordinar de bine atunci cand scrie. Scrie de locuri de vizitat, Cluj-Napoca etc.
Dar Ziua e singurul care da cifre, e interesat de activitatea hoteliera din Cluj Napoca. Si o face foarte bine. Nu trec 3-4 zile sa nu fie un articol despre turism, despre hoteluri. Si nu trece luna fara ca cei de la ziua sa nu ne spuna indicele de ocupare pe Cluj Napoca. Le multumesc.
Ma uitam azi cu groaza la titlul articolului in care stiam ca o sa gasesc indicele pe Cluj inainte sa-l deschid. E groasa rau de tot. Ne zbatem si ne chinuim, ne mancam intre noi cu preturi si cu tot ce se poate. Super economie de piata. Personal cred ca cel tarziu in Ianuarie vom auzi de hoteluri inchise in Cluj.

Articolul este disponibil aici

Iar articolul de mai jos cu urarea a fost senzational de bine primit… :)

,

1 Comentarii pentru acest post

  1. Horia Says:

    Mda.. sunt de acord cu tine insa este un inceput si pentru citynews. Don’t get hard on him :)) Cred ca ar trebui sa avem cat mai multe comparatoare de preturi pentru a nu mai lua vesnica teapa. Oricum cand vine vorba de cifre si preturi eu de exemplu intru pe http://www.aerolines.ro/ si vad acolo cel mai ieftin zbor de avion. E un inceput, oricum

Comenteaza si tu