RSS

Anunt de vanzare superdomeniu — RECLAMA

Sat, Sep 11, 2010

National, prima pagina

Dorim sa va anuntam vanzarea site-ului www.restaurant-cluj.ro restaurant lider pe piata de livrari la domiciliu din orasul cluj napoca atat prin numarul de comenzi ( conversie vizitatori de 1/5) , prin numarul de comenzi pe care le genereaza (aprox. 400 pe luna) si prin faptul ca este pe primul loc la cautarile efectuate in motorul de cautare www.google.ro ceea ce ofera o vizibilitate maxima a brandului pe care il reprezinta.

In cazul in care sunteti interesat de achizitionarea acestui site in atasament va punem la dispozitie o prezentare detaliata a site-ului in fisierul atasat. Tinem sa mentionam faptul ca actualizarea datelor meniurilor si a informatiilor de pe site va fi inclusa gratuit.

In plus fata de www.restaurant-cluj.ro va oferim gratuit prin intermediul unui contract de comodat pentru 2 ani de zile domeniile si site-urile aflate pe www.pizza-cluj-napoca.ro si www.catering-cluj-evenimente.ro cu realizarea gratuita a site-urilor pentru aceasta perioada.

Pretul total pentru site-ul www.restaurant-cluj.ro este de 6000 euro platibili in 3 transe; la semnarea contractului, o transa intermediara la predarea domeniului www.restaurant-cluj.ro si la predarea tuturor informatiilor.

Contractul pentru vanzarea site-ului va include:
- Modificarea site-ului existent pentru restaurantul Dumneavoastra
- Modificarea informatiilor de pe google local pentru locatia restaurantului
- Transferul de drepturi asupra domeniului ww.restaurant-cluj.ro
- Realizarea gratuita a site-urilor www.pizza-cluj-napoca.ro si www.catering-cluj-evenimente.ro pentru restaurantul Dumneavoastra
- Garantarea rezultatelor care se vor obtine in motoarele de cautare

Pentru cei interesati am o detaliere execta, cu raport de vizite, trafic, etc etc. Cu rezultatele in google si multe multe altele.

Comenteaza si tu