RSS

Angajari masive

Am spus asta de mai mult timp studentilor mei si in general oricui imi punea intrebari in sensul asta…”urmeaza o perioada cu angajari masive in domeniul nostru in Cluj”. Pe toate posturile. Asta e excelent. Unii au zambit in coltul gurii si probabil “ce are asta magh?! de unde angajari masive?!”. Ca sa mai si radem: eu sunt un vizionar. Lasand gluma la o parte e un lucru excelent. Atat pentru cei care cauta de lucru cat si pentru angajatori. Forta de munca este foarte multa iar salariile trebuie sa recunoastem ca sunt mai mici decat la angajarile de acum 2 ani. Succes tuturor.
Intre timp pe piata de personal a Mun. Cluj a avut loc cea mai importanta mutare de personal “high management” din ultimii ani! O miscare extraordinara a colegilor si intradevar o echipa care cu greu va putea fi egalata (ca sa nu zic ca nu va putea fi egala:)). O viziune fantastica, o politica extraordinara. Ii felicit atat pe colegii mei care formeaza aceasta echipa cat si pe proprietari. Bravo. Abia astept acordul vostru sa pot scrie ce si cum si mai ales in limbajul meu!
Articolul cu angajari masive este disponibil aici

, ,

2 Comentarii pentru acest post

 1. Ionut Somlea Says:

  Da, ai dreptate, a fost o miscare geniala, mai ales daca tinem cont de o concurenta atat de acerba pe piata hoteliera. II urez mult succes si… spor la treaba!!! :))

 2. Ionut Says:

  Salutare!

  Ai acordul meu sa scrii ce vrei tu mai ales ca eu unul sunt foarte interesat de aceasta discutie!!!

  Respect,
  Ionut

Comenteaza si tu