RSS

AHC — intalnire “strategica”

Fri, Nov 13, 2009

Local, prima pagina

In cursul zilei de azi va avea loc convocarea unei sedinte extraordinare AHC…nu stiu inca exact ziua cand va avea loc aceasta intalnire dar probabil luni sau marti saptamana viitoare.
Pe ordinea de zi doua puncte zic eu extrem de importante:
1) discutarea, respectiv luare de pozitie vis-a-vis de adresa primita de la Primaria Cluj Napoca cu privire la reducerea taxei hoteliere de la 5% la x% cat a propus Primaria Cluj Napoca (nu voi spune aici si acum cat a propus primaria)
2) solutionarea reclamatiilor privind problemele din unele unitati hoteliere, afiliate sau nu AHC, care au inceput sa vina si pe adresa AHC

Printre altele am inceput sa prind un foarte mare drag ce activitatea de la CTT. Ieri la curs s-a scris destul de mult, le-am povestit etc. Am intrat serios in materie! Spre surprinderea mea sunt mult mai multi interesati direct decat ma asteptam! Bravo!

, , ,

3 Comentarii pentru acest post

 1. Simona Ciuca Says:

  Imi incep comentariul ca orice om pasionat de scris. Stiu ca toata lumea foloseste expresia “vis a vis” in sensul de “referitor la” insa o asemenea utilizare nu este tocmai corecta. Sensul de baza fiind “peste drum de”, “in punctul exact opus”. Sigur ca, se foloseste in sensul de “fata de, in raport cu” insa nu sunt tocmai exprimarile dorite ale limbii romane. Revenind la tema articolului sper din tot sufletul ca primaria a inceput sa inteleaga importanta sprijinirii turismului local. Si mai presus de toate impactul pe care taxele il au asupra dezvoltarii unei industrii, indiferent de natura acesteia.

 2. andi Says:

  Imi incep comentariul ca orice om pasionat de a citi acest blog cu circ si fara dar cu articole extrem de interesante.
  @simona: alta treaba nu ai decat sa comentezi modul omului de a folosi “vis-vis”?ne cerem scuze dar noi muritorii de rand exact asa il flosim ca mai sus.si nici nu ne prea dam in barci in a ne arata interesanti.
  @gabi:te rog nu imi cenzura comentariul
  VIS-A-VIS de articol: rupeti-le fashul!! cat au redus???

 3. alina Says:

  1. sunt chiar curioasa cu cat vor sa reduca ai nostri taxa ; dupa modul in care ai relatat evenimentul nu mi se pare a fi o valoare importanta; ce bine ar fi sa ma insel avand in vedere ca in Cluj taxa e la valoarea maxima posibila

  2. banuiesc ca ai fost ocupat cu intalnirea AHC; astept mai multe informatii despre asociatie

  merci

Comenteaza si tu