RSS

Infochioscurile, functionale de astazi–citynews.ro

Thu, Apr 9, 2009

Din presa-despre turism

Cele cinci infochioscuri din municipiu sunt functionale incepand de astazi, au informat reprezentantii Primariei clujene. Acestea sunt amplasate pe strada Universitatii, Bulevardul Eroilor, in Piata Matei, Piata Garii si Parcul Central „Simion Barnutiu” si ofera informatii in limbile romana si engleza despre municipiul Cluj-Napoca.

Informatiile oferite se refera la istorie, geografie, mijloace de transport, hoteluri, atractii turistice, administratie, invatamant, cultura. Turistii vor beneficia, de asemenea, de o harta a orasului si se vor putea informa asupra evenimentelor sportive, culturale si a modalitatilor de petrecere a timpului liber. Aparatele au fost furnizate de societatea UTI Systems, care a castigat licitatia organizata de Primarie. Investitia totala se ridica la 200.000 de lei.

„Aceste infochioscuri sunt un prim pas in dezvoltarea programului Clujul digital, componenta a programului national E-Romania”, au precizat reprezentantii Primariei Cluj-Napoca.

Articol integral preluat de la citynews.ro

Nu am fost sa vad functionalitatea acestor infochioscuri dar…in curand pe ecrane

, ,

1 Comentarii pentru acest post

  1. gabriel Says:

    nu am mai scris de aceste infochioscuri deoarece am considerat ca pierd timpul. functioneaza e drept dar severs de fapt pe post de mobilier urban. nu poti gasi rapid si fara sa te incurci, chiar enervezi, informatia cautata. a fost un tun mistho al primariei cluj.nu le foloseste nimeni decat in joaca si pentru joaca

1 Trackbacks pentru acest post

  1. e-România, e-Turism | Ghid Turistic Digital 2.0color: #006400; Says:

    […] turismului sunt instalarea a câtorva sute de hot-spot-uri cu acces gratuit în toată ţara şi amplasarea de info-chioşcuri în marile oraşe, info-chioşcuri prin intermediul căreora se pot accesa informaţii turistice, […]

Comenteaza si tu