RSS

Una alta…

Mon, Jan 11, 2010

Diverse, prima pagina

Azi a fost o zi groaznica! Rar asa zile de luni! Dar numai ganditi-va cat de nasol a putut fi daca despre o zi de luni, care prin definitie e groaznica, afirm ca a fost groaznica…

Nu am reusit sa postez emisiunea de la RealitateaTV unde am fost invitat dar sper ca voi reusi in curand. Am cd-ul dar trebuie sa il mai rog pe dl. Teo (va spuneam eu de maestrul IT) sa ma ajute. Ideea e ca a fost super ok si superconstructiva. Tineti aproape. Urmeaza altele!!

Am corectat toate lucrarile studentilor mei. Studenti carora le multumesc si pe aceasta cale ca m-au suportat (cei care au facut asta) pe parcursul cursului si ca mi-au oferit aceasta ocazie. Celor care nu m-au suportat le multumesc de asemenea pentru experienta, pentru sublinierea defectelor si altele. Note de la 1.25 la 9.50. Maine le aranjez frumos si o sa le afle fiecare. Cred ca vineri sau luni organizam sesiune de marire! E oricum obligatoriu! Multe note mici…si perle…unele fenomenale. Abia ma abtin…sau le public alta data. Am ras copios la cateva. A…era sa uit…am o lucrare care nu am corectat-o…nu inteleg nimic.

Colegii din liceu organizeaza intalnirea de 10 ani de la absolvire! Asta e alt tip de turism caruia nu i-am dat importanta niciodata. Dar e clar un tip de turism…nu e nevoie de cazare in toate cazurile dar e turism. Eu unul m-am hotarat sa merg atat la intalnirea propriu zisa (nu ratez pt nimic) cat si la o intalnire preliminara…hmmm abia astept.

Intre timp turismul clujean stagneaza. Sau asa mi se pare mie. O perioada dificila. Se termina repede si incepe luna februarie care se arata o luna buna; spre foarte buna! Sa speram ca piata se va dezgheta mai mult. Politicile de vanzari sunt definitivate, discounturile, comisioanele…totul e ok. Deja ma gandesc la 14 februarie…petreceri, indragostiti…rezervari de camere cu aranjamente florale, jacuzzi. Si maine e marti si e tot o zi grea.

, ,

1 Comentarii pentru acest post

  1. Un student Says:

    Probabil multi dintre noi si inclusiv eu nu am prea scris la ultima intrebare, cel putin eu chiar nu m-am uitat peste ea acasa, dar asta e doar vina mea…sper ca data urmatoare la examen sa stiu mai bine si sa nu mai aveti perle de genul celor gasite mai sus…chiar ar fii indicat sa le postati pe net, poate pe grupul nostru…ca sa radem si noi, sau eventual sa ne fie rusine ca am ajuns ca dupa peste 24 de ore de materie sa scriem atatea porcarii..in rest chiar sunt curios sa vad emisiunea dumneavoastra, caci mai nou nu prea vezi posturile locale pe televiziunile prin satelit..ceea ce o mare porcarie..dar e alegerea lor pana la urma..e alegerea lor ca sa vedem doar informatii despre bucuresti..
    Legat de data de mariri, ce sa zic, incepe sesiunea pentru multi, dar eu zic ca ziua de luni e mai bine..astept rezultatele desi nu sunt foarte mandru de lucrarea mea

Comenteaza si tu