RSS

AHC, taxa hoteliera si Primaria Municipiului Cluj Napoca — UPDATE

Tue, Jan 5, 2010

Local, prima pagina

DA! Incepand din data de 01.01.2010 taxa hoteliera in Municipiul Cluj Napoca este de 4%!

Nu e mult…sau cel putin nu pare mult. Dar daca stam sa calculam mai pe indelete este de fapt o reducere cu 20% a taxei! Cu totii vom plati mai putin cu 20%! Eu zic ca e aproximativ ok. E o mica gura de oxigen pe care toti o primim acum la inceput de 2010.

Unii au ras, altii au fost sceptici, altii au muncit pentru asta. Cu totii beneficiem!

AHC a reusit primul lucru pe care si-l propunea la infiintare! Urmeaza si altele! Mai rade careva?!

Primaria Municipiului Cluj Napoca a inteles si ea necesitatea diminuarii acestei taxe. Felicitari! Este de apreciat si multumim. Ceeace nu inteleg eu este de ce Primaria Cluj Napoca nu a facut o informare in acest sens desi decizia a fost luata in data de 15.12.2009?! Pana azi nimeni nu stia de acest lucru! Si sunt inca multi hotelieri (mai ales cei care nu sunt in AHC) care nu stiu inca…in fine…asta e. Sa nu ne cramponam de acest mic detaliu. Bravo Primaria Cluj Napoca, bravo AHC.

Personal sunt foarte mandru!

P.S. uitasem…o parte dintre noi bem deseara un ceai negru cu lamaie (si cu rom) sa ne destindem putin. Cand zic noi zic AHC, care AHC asteapta noi membrii.

UPDATE: primul articol de presa pe tema este disponibil aici.

Alte articole: ziua de cluj
: monitorul de cluj

, , ,

3 Comentarii pentru acest post

 1. Gabriela Says:

  Felicitari, ce sa spun? Ramane ca de restul taxei sa cereti sa vi se sustina materiale informative! Nu ar fi logic ca acea taxa sa va revina, sub o alta forma?

 2. Simona Ciuca Says:

  Felicitari! Iupi! Cand dai materialele sa le demonstram stiintific si sa-i bombardam in presa economica pe unde-i prindem de faptul ca sustinand turismul se ajuta pe ei insisi? In Bucuresti e 3% in alte orase e 2%. Ideea e ca din banii respectivi sa se repare drumurile, sa se promoveze inteligent orasul, cel putin punctele de atractie turistica. Si pe chestia asta trebuie tocati cei de la municipalitate. Inca o data felicitari.

 3. Bogdan Says:

  Felicitari!
  Cred ca tacerea primariei se datoreaza in prmul rand faptului ca nu le-ar produce o imagine prea buna in ochii opiniei publice, avand in vedere ca au marit alte taxe si impozite

Comenteaza si tu