Despre Gabriel Predescu

Gabriel Predescu…si Nicolae.

Nascut si crescut in Ploiesti pana la varsta de 18 ani; de la 19 ani de cand am ajuns in Cluj Napoca ma consider ardelean 100%. Update: am parasit Clujul si am revenit in Ploiesti din punct de vedere personal. Profesional…multe,multe. Veti descoperi voi.

Nu imi place deloc sa ma trezesc dimineata, desi de ceva timp asta fac. Ador zilele de vineri si sambata. Atunci incepe saptamana. Duminica e pentru odihna si lins rani. . Am insomnie cronica de 7 ani si dorm extrem de putin si pe reprize, citesc ,lucrez si ma uit la filme cand nu dorm. Apreciez calatoriile, imi place sa vad, sa intreb, sa aflu, sa stiu… ca sa am ce uita.”

Imi place sa citesc si sa lucrez. Spre deosebire de altii imi iubesc sefii (pe toti care i-am avut) si ii apreciez pentru tot ce au facut indiferent de mijloacele utilizate.

Desi am muncit si invatat mult pana la nivelul actual sunt constient-in acelasi timp multumesc- ca nimic nu ar fi fost posibil fara tona de noroc pe care o am in general.

Primul meu post in industria ospitalitati a fost un post foarte atipic in care eram subordonat ospatarilor, receptionerilor, marketingului, contabilitate — operator gestiune si marcaj. Incet am inceput apoi sa escaldez scara ierarhica si sa conduc tocmai compartimentele carora le eram subordonat. Pana am ajuns sa conduc intreg complexul. Am ocupat toate posturile mai putin: portar, camerista, contabil, bucatar.

Gabriel Predescu are cateva diplome si premii cu care se mandreste doar in fata prietenilor (si a anjatorilor la angajare) 🙂 .Mai are multe cursuri de perfectionare in meseria pe care o practica si “1 metru cub de carti”.Imi iubesc meseria si domeniul

Gabriel Predescu are o experienta de aproape 9 ani 12 14 ani in domeniu la cei 29 33 34 ani, 3 posturi de conducere a 3 unitati de turism si alimentatie publica, 1 post de consultant in cadrul unui proiect de statiune, membru fondator al Asociatiei Hotelierilor Clujeni (unde e si vicepresedinte si purator de cuvant) , ceva consultanta unor hoteluri–si de asta sunt mandru, 1 stagiu de perfectionare intro multinationala din industria ospitalitatii.De cativa ani buni e colaborator al Centrului de Training in Turism al UBB-Georgafie si din 2009 este expert/formator in cadrul acestui centru predand management hotelier

Momentan Gabriel Predescu se indeletniceste cu:conducerea unui hotel de 4 stele pe care il indrageste enorm, conducerea proiectelor aparute la statiunea unde da consultanta si de care se ingrijeste direct de alimentatie publica&turism,predatul la Centrul de Training al Fac de Geografie UBB, ocupa functia de vicepresedinte al Asociatiei Hotelierilor Clujeni unde e si purtator de cuvant, din cand in cand mai scrie pe la cate o publicatie de domeniu. Momentan lucreaza la diferite proiecte in domeniu prin tara in diferite locatii In ultimii ani am avut ocazia sa lucrez in SUA, Algeria si Maldive — poziti B+ si A-. Descoperiti voi in postari

CV-ul meu destul de actualizat in gasiti mai bine pe LinkedIn decat aici.

Va multumesc tuturor care cititi acest blog si va rog sa intelegeti ca este al meu cu opiniile mele gresite sau nu. Imi cer scuze daca lezez pe cineva dar..asta e. Asa vad eu lucrurile. Nu detin sub nici o forma adevarul iar opiniile mele nu sunt obligatoriu cele corecte.

Asa ca va invit sa postati! Comentati! Intrebati !

Multumesc,

Gabriel Predescu

P.S. cum nu merge abonarea automata, in cazul in care va doriti o instiintare de fiecare data cand posrez, tot ce aveti de facut e sa imi dati un mail cu titlul “abonare” la predescu.ng@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *