Dileme de cariera si de familie

Doar un gand…

De cand am revenit in Romania, am avut 3 proiecte. Frumoase, fiecare cu plusurile si minusurile lui. De aproape 1 luna de cand am terminat cu ultimul, nu am facut nimic, am lucrat doar pentru Pizza Shop. Am primit oferte, 2 la numar. Le multumesc celor care s-au gandit la mine si le multumesc pentru incredere . Momentan am decis sa raman putin acasa…

Dar ce ma fac ca azi am primit de la unul din fostii mei Sefi – o oferta, o tatonare. Pot sa ma intorc in cariera internationala hoteliera pe pozitie de B+…as putea sa las tara asta unde si mersul la piata e o provocare, unde nu stii ce sa te astepti de la ziua de maine nici ca angajat si ca angajator si sa merg sa am sofer, paza si multe multe altele, sa imi intre un salariu pe care aici nu o sa il am niciodata, sa fac ce imi palce mie mai mult – hoteluri si restaurante – la nivel de multinationala mare pe pozitie de B+ poate chiar -A avand in vedere intreg contextul….am 36 de ani si la 40-42 as fii lejer A+ , cu putin noroc la 42-44 A++.

I-am spus lui Boss ca sunt nehotarat….am mai fost o data si a venit la mine in Ro, pe vremea cand lucram la Arsenal si si-a facut vacanta…atunci nu a reusit sa ma convinga. Mai am timp sa ma gandesc…sa ma gandesc ca aici unii dau cu sutul in mine si afara ma asteapta cu “masa pusa”. Culmea e ca am si statut de full expat – as putea sa imi iau familia,perechea etc….

Am decis ca scriu acest post si ma gandesc. Temeinic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *