RCS RDS – niste cotcari ca intotdeauna

Vroiam sa renuntam la Telekom. Pacatul lor ca in 2 ani de contract au refacut infrastructura in zona si am suferit uneori. A mai cazut un net….au raspuns greu la sesizari dar mereu se rezolva problema. Un serviciu ok. Pretul cam mare — cand am facut abonamentul, in zona la mine nu era nimic altceva si astia au pulsat la +120 lei parca  net, tv si fix. Ceva de genul…

Zic- hai sa schimbam si sa facem pe firma sa fie deductibil 100%.

Si alearga Camelia si vede oferte si PUNEM botul la RCS RDS – tot +100 lei abonamentul, dar cica netul mai bun…si nu stiu ce canale la care nu o sa ma uit niciodata in plus…DAR factorul cel mai greu in acceptare si transmiterea contractului a fost ca, cotcarul ala de la vanzari a promis ca instaleaza serviciile azi. Bun nu raspunde la mailurile cu contractul. Un semn de intrebare. Nu prea raspunde nici la telefon. Alt semn de intrebare. Telefonic confirma evaziv ieri (Cameliei) intr-un final ca instaleaza azi. Azi, Vineri, zi scurta. Il pistonam de dimineata cu sms, nimic. La ora 13 il sun eu si il simt cat e de evaziv, il  simt defensiv. Ar urma sa ramana firma fara internet azi incepand cu  aprox ora 16…il amenint ca daca nu am serviciul instalat azi si angajament ferm atat telefonic barbateste cat si scris ca instaleaza azi, renunt la contract. Atunci omul care a promis stramb, omul care nu raspundea la mailuri si la telefoane scoate asul din maneca “nu e profesionist sa imi puneti sula in coaste ca faca nu instalez azi renuntati la RCS RDS”. Pai bine mai cotcar ciumpalac ce esti tu…tocmai tu te-ai trezit sa vorbesti de profesionalism?!? Cum sa mai am eu incredere in serviciile firmei pentru care activezi mai samsarule de servicii cand tu numai profesionist nu esti?! Nu esti nici macar vanzator de servicii ci un samsar de internet.

Si uite asa am redus si Telekom la 69 lei (misto cifra) cu acelasi internet, si nu stiu cate alte canale in plus si nu stiu cate alte servicii — last minute offer!

RDS RCS – renuntati la samsarii vanzatori care promit marea cu sarea de dragul unui contract si “fiti profesionisti ce naiba” – Filantropica. Poate ca serviciile sunt bune, poate ca in principiu lucrurile functioneaza altfel dar cu samsari d’astia care vorba marelui filozof fost primar in S5 la Bucuresti “ar vinde-o si pe mama-sa”…e greu. E greu mai ales cu tipul asta de consumator cum sunt eu – care ia atitudine, care are coloana vertebrala, care nu accepta o minciuna de dragul samsarului. Poate statistic sunt mult mai multi aia care se impaca cu gandul “lasa ca vine maine – ce daca a zis azi” poate ca samsarul e si trimis la traininguri unde sa invete sa o dea la intors dar, principial nu e ok!

Bafta!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *