Cocky

Marius  – o sa il cunoasteti ca merita, este Magic5 despre care vorbeam in articolul anterior – m-a sfatuit candva sa nu fiu cocky…nu fusesem foarte cocky, sau fusesem…anyway Marius m-a sfatuit sa nu fiu cocky. Si l-am ascultat intrucat omul asta chiar ma incita si ma face sa fiu altfel si e un om cu altfel de idei. Si il ascult de multe ori cand ne contram in idei..

Dar azi nu pot sa nu ma intreb cocky asa “oare cate delivery/pizza/restaurante au pre-order pe anumite produse?!”. Am introdus ieri Cheese Cake  si am considerat ca am facut mai mult decat suficiente portii si chiar am decis ca la inchiderea de tura azi, vom manca noi, va lua personalul, vom da la vecini spunandu-le ca maine nu il mai putem pune in vanzare. S-a dus foarte bine ieri. Nici nu am realizat cat de bine s-a dus, ieri a fost cred in primele dati cand nu  m-am uitat pe topul de vanzari la inchidere de tura…Azi au inceput comenzile de pranz cand la un moment ne dam seama ca mai sunt DOAR 4 felii de Cheese Cake! A fost un moment de liniste…am deschis de 3 ore… Si coplesit de aceasta incredere si de acest feedback am pus pe facebook o postare cu multumiri pentru incredere si “pre-order”. A sunat telefonul la maxim 3 minute. 1 felie. Pana sa scriu postul asta, inca 1.

NU, nu mai poate fi facut pentru azi. Procesul tehnologic si tot ce trebuie sa facem presupun minim 12 ore.

Asta nu face decat sa imi dea incredere si in acelasi timp sa ne oblige! O sa fim mai buni, mai perfecti!

Mai e un restaurant care ar trebui sa ia pre-order ! Eu am facut o data pre-order si o sa va spun eu mai multe despre el. Este vorba de Restaurant Orizont Ploiesti! In opinia mea cel mai CORECT si CINSTIT restaurant din Ploiesti – iar ca preparate…”gustul autentic de odinioara”

Multumim!

 

One Reply to “Cocky”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *